Vodiči

Kako aktivirati iPhone bez SIM kartice

Svi znamo da iPhoni za aktiviranje trebaju SIM karticu. To bi mogao predstavljati problem mnogim ljudima koji iz nekih razloga žele koristiti svoje stare uređaje, na primjer za surfanje webom ili slušanje glazbe. U ovom smo vam članku donijeli rješenja koja ste tražili. Pokazat ćemo vam način na koji možete aktivirati iPhone bez SIM kartice i iskoristiti sve funkcije vašeg uređaja.

Također pogledajte: Kako popraviti nijednu uslugu na iPhoneu - jednostavan način

Aktivirajte iPhone pomoću iTunesa:

Za ovu metodu trebat će vam otključani iPhone, računalo (nije važno je li Windows ili Mac) i također najnovija verzija iTunes softvera (možete ga preuzeti ovdje).

Smatra se najkorisnijom metodom za zaobilaženje aktivacije iPhonea bez SIM-a. Jedna od značajki koju iTunes nudi je pružanje takve usluge.

Prvi korak je povezivanje iPhonea s računalom putem USB-a ili gromobranskog kabela koji nudi Apple. Nakon povezivanja iPhonea, iTunes će prikazivati ​​poruke kako bi vas vodio do koraka potrebnih za aktiviranje uređaja.

Nakon što iTunes otkrije vaš iPhone, odaberite opciju "Postavi kao novi iPhone" i odaberite "nastavi". Otvorit će se prozor koji govori da "Sinkronizirajte s iTunesom". Trebate kliknuti "Započni", a zatim gumb "Sinkroniziraj". Pričekajte do kraja postupka i u trenutku kada se sinkronizacija izvrši, izvadite iPhone iz računala i dovršite preostalo na uređaju. Vaš iPhone trebao bi biti aktiviran i tako se možete povezati s Wi-Fi mrežom i koristiti svoj iPhone.

Ako vam iTunes kaže da morate instalirati SIM karticu da biste aktivirali iPhone, razlog bi mogao biti taj što je iPhone zaključan. Ako je to slučaj, ova metoda neće raditi za vas.

Aktivirajte iPhone pomoću X-SIM ili R-SIM:

Osim iTunesa, postoji još jedna opcija. Ta je druga opcija uporaba R-SIM ili X-SIM. Ova vrsta SIM-a učinit će ono što uobičajena SIM kartica radi s iPhoneom. Pogledajmo kako funkcionira ova metoda.

Nakon što se ovaj X ili R-sim instalira u iPhone, telefon će predložiti skupinu mrežnih operatora. Nakon toga morate odabrati svog mobilnog operatera s popisa da biste prošli postupak aktivacije. Ako se željena mreža ne pojavi na popisu, morate kliknuti na opciju “input imsi”. IMSI kôd sastoji se od 7 znamenki i odnosi se na određenu staničnu mrežu putem koje možete pronaći bilo koji imsi kôd na internetu. Dakle, pokušajte pružiti točan imsi svoj telefon.

Kada unesete pravi IMSI kôd, odaberite iPhone kategoriju među predloženim modelima. Nakon što je ovaj korak gotov, odaberite odgovarajući postupak otključavanja i slijedite upute do kraja. Kad se pojavi poruka s potvrdom, samo kliknite "Prihvati" i vaš će se iPhone odmah ponovno pokrenuti kako bi registrirao promjene koje ste napravili. Tada bi vaš iPhone trebao biti aktiviran.

Bjekstvo iz zatvora:

Ako vam gore navedene metode nisu uspjele, opcija koju imate je da zatvorite iPhone iz zatvora. Jailbreaking vašeg iPhonea znači da ste uništili sve vrste ograničenja i ograničenja koja je izgradio Apple, stoga ćete svoj iPhone moći aktivirati bez SIM kartice.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found