Vodiči

Kako riješiti probleme s Google Pixel 2XL zaslonom

Korisnici Pixela 2XL suočavali su se s problemima s uređajem, uključujući one povezane sa zaslonom. Ako je to i vas nešto što muči, pročitajte naš vodič za rješavanje problema sa prikazom na Google Pixel 2XL.

Pročitajte također- Kako tvornički resetirati Google Pixel 2 i Pixel 2XL

Problem 1: Problem treptanja zaslona tijekom otključavanja ili zaključavanja Pixela 2XL

Osim treptanja zaslona pri otključavanju ili zaključavanju, nekoliko korisnika također je prijavilo isti problem tijekom pokretanja uređaja. Evo ispravka koje su korisnici smatrali korisnima:

  • Uključite i isključite ambijentalni zaslon da biste riješili problem.

Idite na Postavke> Baterija> Ambient Display> Uključite klizač Always On na zaslonu Ambient Display.

Problem 2: Izgaranje zaslona

Izgaranje nije ništa drugo do dugotrajna naknadna slika, vrsta prozirnog dojma slike koja je prije bila na ekranu. Izgaranje je obično uzrokovano statičkim dijelom zaslona uključenim dulje vrijeme. U Pixelu 2XL zaslon progone tipke prečaca i blijede crte trake obavijesti. To se obično događa kad se noću zaslon isključi. Iako su ih korisnici primijetili i drugi put. Neka rješenja za rješavanje problema s prikazom Google Pixela 2XL kada postoji problem izgaranja zaslona su:

  • Svijetle statične slike vjerojatno će i dalje smanjivati ​​svjetlinu vašeg zaslona
  • Možete pokušati pokrenuti videozapis o popravljanju izgaranja ili aplikaciju za smanjenje izgaranja na Pixel 2XL. Pojedinci s fotosenzibilnom epilepsijom ili u povijesti migrene trebali bi izbjegavati videozapis i aplikaciju. To može uzrokovati napad ili migrenu.
  • U ažuriranju objavljenom u studenom, Google je smanjio svjetlinu Pixela 2XL, a navigacijska traka također je blijedila kad se nije koristio. Ako još niste ažurirali telefon, trebali biste to riješiti.
  • Ako niste zadovoljni izgaranjem zaslona i niti jedno od rješenja ne funkcionira za vas, kontaktirajte svog mobilnog operatera, prodavača ili Google i zamijenite slušalicu. Google je produžio jednogodišnje jamstvo na dvogodišnje. Proširenje se prema zadanim postavkama odnosi na svakog vlasnika Pixela 2 XL. Sve nedostatke treba otkloniti tijekom jamstvenog razdoblja.

Problem 3: Plavičasta nijansa

Jedan od problema o kojem se najviše govori je plavičasta nijansa koju korisnici primjećuju na zaslonu zaslona.

Google je imao nešto za reći svojim Pixel 2XL korisnicima o plavkastoj nijansi koju su primijetili. Kad je o tom pitanju razgovarano o vrhunskom inženjeru u Googleu, Seang Chau rekao je da to zapravo nije problem. Objasnio je da je plava nijansa vidljiva samo kad se Pixel 2XL drži pod oštrim kutom. Svaki je zaslon ranjiv na određenu razinu pomaka boja koja može biti bilo gdje, od žute, plave ili crvene kad se gleda izvan kutova zbog dizajna šupljine. Chau je rekao da su, imajući na umu hladniju bijelu točku, inženjeri odabrali boju koju bi korisnici više voljeli, odabirući dizajn koji mijenja plavu boju.

Evo kako riješiti probleme s prikazom Google Pixela 2XL:

  • Uzimajući u obzir prigovore zbog ovog problema, Google je objavio ažuriranje gdje je dodao 3 opcije boja zaslona - prirodno, pojačano i zasićeno. Zasićena opcija je nešto što vam može pomoći da se riješite ovog problema.

Idite na Postavke> Zaslon> Napredno i promijenite opciju. Ne zaboravite ažurirati telefon - tek tada možete pronaći ove tri mogućnosti.

Pročitajte također- Kako popraviti nasumična ponovna pokretanja Google Pixel 2 XL

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found