Vodiči

Kako riješiti problem sa sinkronizacijom e-pošte Samsung Galaxy S5

Android telefoni znatno su nam olakšali e-poštu. Ali što je s vremenom kada naiđete na problem ne-sinkronizacije e-pošte? Za mnoge korisnike Samsung Galaxy S5 e-poruke su vrlo važna funkcija uređaja. Kad se e-adrese prestanu sinkronizirati, možda niste svjesni važnih stvari na poslu. Zbog toga smo pronašli rješenja za rješavanje problema s ne sinkroniziranjem e-pošte na vašem Samsung Galaxy S5. Postoji nekoliko rješenja.

Prije nego što krenemo u rješavanje problema, željeli bismo biti sigurni da je pokriven najočitiji korak. Ovdje provjeravate je li omogućena automatska sinkronizacija za vaš račun e-pošte ili ne. Da biste to učinili, slijedite ove korake:

 • Idite u izbornik Postavke na uređaju
 • Dodirnite Računi i Sinkronizacija
 • Potražite račun e-pošte i dodirnite Automatska sinkronizacija kako biste osigurali da se automatski sinkronizira

www.androidcentral.com

Ako je već označeno, možete nastaviti s rješenjima, ali ako nije označeno, vaš je problem ovdje riješen i možete nastaviti i uživati ​​u korištenju svog Samsung Galaxy S5.

Također pogledajte: Kako koristiti privatni način rada na Samsung Galaxy S5

Evo nekoliko prigovora korisnika Androida koji se odnose na sinkronizaciju e-pošte:

 1. Slučajno će se moja e-pošta automatski zaustaviti
 2. Moji Microsoft Exchange računi i moj Gmail račun ne sinkroniziraju se automatski
 3. Moj Samsung galaxy S5 ne sinkronizira moju e-poštu. To uključuje: Yahoo, MMS, SMS.

Ako imate sličnih problema, slijedite dolje navedena rješenja.

Kako riješiti problem sa sinkronizacijom e-pošte Samsung Galaxy S5

Rješenje 1: Postavke za način uštede energije

Način uštede energije na uređajima Samsung Galaxy S5 vrlo je učinkovit, ali blokira i zaustavlja neke od najvažnijih usluga i aplikacija koje bi vam mogle trebati. U ovom slučaju, ako je omogućen način uštede energije, ne morate ga onemogućiti, već jednostavno uklonite kvačicu iz Blokiraj pozadinske podatke u Postavkama. Po defaultu je ova značajka označena. Privremeno onemogućava sve pozadine u kojima se izvode usluge i podaci. Slijedite ove korake da bi "Blokiraj pozadinske podatke" nastavio raditi čak i kada je vaš telefon u načinu uštede energije:

 • Idite na izbornik Postavke na vašem S5
 • Dodirnite način uštede energije u postavkama
 • Zatim poništite opciju blok pozadine
 • Nakon što poništite ovu značajku, e-pošta će se automatski sinhronizirati.

phandroid.com

Rješenje 2: Omogućite Master Sync

Kao što i samo ime govori, Master Sync je moćnik za svu sinkronizaciju e-pošte. Bez obzira jeste li već omogućili izvornu sinkronizaciju e-pošte, Gmail sinkronizaciju ili čak Yahoo sinkronizaciju, ako je glavna sinkronizacija onemogućena, nijedna e-pošta neće se učinkovito sinhronizirati na vašem Galaxy S5.

Da biste omogućili Master Sync, slijedite ove korake:

 • Povucite dolje vrh zaslona
 • Kliknite sliku s tri točke u gornjem lijevom kutu koja će otvoriti sve ikone.
 • Kliknite gumb Sync da biste omogućili Master Sync na svom Androidu.

 3. rješenje: Omogućavanje globalne sinkronizacije

Još jedan način da se riješi problem ne sinkronizacije e-pošte je omogućiti globalnu sinkronizaciju na uređaju. Ako imate problema sa sinkronizacijom e-pošte na S5 nakon što ste prošli sve gornje korake, ova metoda trebala bi vam pomoći da sinkronizirate e-poštu.

 • Idite na izbornik Postavke na vašem uređaju
 • Dodirnite Upotreba podataka
 • Dodirnite Izbornik i označite opciju Automatska sinkronizacija podataka

To bi trebalo pomoći u sinkronizaciji e-pošte i rješavanju problema.

geektnt.com

4. rješenje: Provjerite aplikacije za uštedu baterije

Ako upotrebljavate jednu od aplikacija za uštedu baterije, morate provjeriti postavke aplikacije da biste vidjeli hoće li možda onemogućiti automatsku sinkronizaciju vaših e-adresa kako bi se produžio vijek trajanja baterije vašeg uređaja. Uobičajeno je shvaćanje da automatska sinkronizacija može značajno utjecati na trajanje baterije vašeg uređaja. Tako nećete moći dobiti najbolje od oba svijeta što se tiče sinkronizacije e-pošte i uštede baterije.

Aplikacije za uštedu baterije pokušavaju smanjiti količinu posla koji telefon obavlja u pozadini tako da se smanji potrošnja baterije. To je jedan od razloga zašto to može utjecati na vašu e-poštu. Ako slučajno upotrebljavate aplikaciju za uštedu baterije, provjerite postavke aplikacije i saznajte ima li opciju za uključivanje i isključivanje sinkronizacije. Ako nema ovu opciju, deinstalirajte aplikaciju i provjerite mogu li se vaše e-adrese sinkronizirati nakon deinstalacije aplikacije.

Ako je vaš problem riješen, problem je bila aplikacija.

www.androidcentral.com

Ova bi vam rješenja trebala pomoći u rješavanju problema s e-poštom koja se ne sinkronizira na vašem Samsung Galaxy S5, tako da možete uživati ​​u korištenju uređaja bez gubitka e-pošte poslane na vas.

Također pogledajte: Kako automatski sinhronizirati Gmail na Samsung Galaxy S5

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found