Vodiči

Kako riješiti problem Bluetooth veze u bilješci 5

Samsung Galaxy Note 5 vodeći je uređaj prepun mnogih izvrsnih značajki i vrlo je malo uređaja koji mu se mogu natjecati. Ali mnogi korisnici Note 5 imali su problema s Bluetoothom Note 5, a neki od njih također su tvrdili da se suočavaju s tim problemom, posebno u automobilu. Iza ovog problema mogu biti razni razlozi, ali bez obzira na to jesu li problemi s Bluetoothom u bilješci 5 u automobilu ili inače, kad se suočite s problemima s Bluetoothom iz bilješke 5, sve se mogu riješiti jednostavnim metodama. Ovdje su objašnjena najbolja moguća rješenja.

Pročitajte i Samsung Galaxy Note 4 Savjeti i trikovi

Ako imate Galaxy Note 4, ovdje pročitajte stvari koje trebate znati o Galaxy Note 4

Potencijalni popravci problema s Bluetooth vezom u bilješci 5:

Metoda 1:

Prva stvar koju biste trebali provjeriti da biste riješili probleme s Bluetoothom Samsung 5 note je veza. Provjerite jeste li temeljito prošli upute za povezivanje uređaja s Bluetoothom, jer ovaj postupak ovisi o uređaju. Dakle, savjetuje se da još jednom provjerite priručnik proizvođača i resetirate vezu. Pazite da ne preskačete nijedan vitalni dio postupka povezivanja. Idite na postavke i provjerite treba li što mijenjati. Ako je potrebno, unesite promjene. Također, možete krenuti prema postavkama> Bluetooth, da biste izbrisali sva prethodna uparivanja i postavili ih ispočetka. Ovo vam može popraviti probleme s Bluetoothom Samsung Note 5.

Metoda 2:

Ako vam prva metoda ne uspije, nastavite s drugom metodom koja uključuje brisanje predmemorije. Cache obično pohranjuje sve privremene podatke kada se prebacujete između aplikacija. Ali previše podataka iz predmemorije može usporiti uređaj i u mnogim slučajevima djeluje kao prepreka. Ovo će biti vrlo korisno, pogotovo ako se u automobilu suočavate s problemom s Bluetoothom 5.

Evo kako očistiti Bluetooth predmemoriju

 • Prvo uključite uređaj i idite na ikonu aplikacije.
 • Sljedeće odaberite postavke i dodirnite 'upravitelj aplikacija'.
 • Prijeđite prstom udesno ili ulijevo i prikazat će vam se sve kartice.
 • Dodirnite Bluetooth, a zatim ga snažno zaustavite.
 • Sljedeće dodirnite "izbriši predmemoriju", a zatim odaberite "izbriši podatke".
 • Pritisnite ok da biste potvrdili postupak i konačno ponovno pokrenuli uređaj.

www.youtube.com

3. metoda:

Izvođenje particije predmemorije brisanja još je jedan način da se riješite problema s Bluetoothom na vašoj Samsung galaxy Note 5. Postupak je objašnjen u nastavku.

 • Potpuno isključite uređaj.
 • Zatim pritisnite i držite tipku Početna, napajanje i pojačavanje glasnoće dok se android logotip ne pojavi na zaslonu.
 • Otpustite gumb za napajanje, ali nastavite pritiskati druge dvije tipke.
 • Nakon nekoliko sekundi na ekranu će se prikazati zaslon za oporavak Androida. Iskoristite tipku za pojačavanje i smanjivanje glasnoće za navigaciju do opcije ‘brisanje particije predmemorije’.
 • Odaberite tu opciju pomoću gumba za napajanje. Nakon što to učinite, ponovno pokrenite sustav pomoću gumba za napajanje i mogao bi u potpunosti riješiti problem s Bluetoothom na vašem uređaju.

www.sebertech.com

Metoda 4:

Konačna je opcija vraćanje na tvorničke postavke. Međutim, ne zaboravite imati sigurnosnu kopiju svih podataka jer će ovaj postupak izbrisati sve s vašeg uređaja.

 • Krenite prema izborniku postavki s početnog zaslona svoje galaxy Note 5.
 • Dodirnite "sigurnosna kopija i resetiranje", a zatim odaberite "Vraćanje tvorničkih podataka".
 • Sljedeće dodirnite "resetiraj uređaj" i izbrisat će sve s uređaja.

Jedan od gore navedenih načina riješit će problem za vas. Ali u slučaju da do tada postoji isti problem, bolje je kontaktirati mobilnog operatera, prodavača ili Samsung i otići na popravak ili zamjenu.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found