Vodiči

Kako popraviti iPhone 5c koji prikazuje pogrešno vrijeme

U posljednjih nekoliko godina mobilni uređaji evoluirali su i danas nam uvelike olakšavaju život. Možemo fotografirati, koristiti se svim vrstama aplikacija, slati i primati e-poštu itd. Telefoni nam pokazuju i vrijeme, zbog čega situacija u kojoj sat prikazuje pogrešno vrijeme može biti izuzetno iritantna. Ako imate ovaj problem sa svojim iPhoneom 5c, niste sami jer su i drugi korisnici imali isti problem. Dali smo sve od sebe da vam pomognemo, sa nekoliko načina kako popraviti iPhone 5c koji prikazuje pogrešno vrijeme. Provjerite ih i isprobajte rješenja. Nadamo se da će vam biti korisni.

Također pogledajte: 5 načina popravljanja neodzivne aplikacije kamere na iPhoneu 5c

Načini popravljanja iPhonea 5c koji pokazuju pogrešno vrijeme

Izvor: wired.com

Rješenje br. 1: Datum i vrijeme - prebacite "Automatski postavi"

Prvo što biste trebali isprobati je sljedeće: dodirnite Postavke> Općenito> Datum i vrijeme, isključite / uključite opciju Automatski postavi. Znamo da je jednostavno, ali budite sigurni da je učinkovito.

Rješenje br. 2: Postavite vrijeme, usluge lociranja, način rada u zrakoplovu uključeno / isključeno

  • Idite na Postavke> Datum i vrijeme> Postavi vrijeme> UKLJUČENO (ako je uključeno, isključite ga, pričekajte nekoliko sekundi i ponovno uključite)
  • Idite na Postavke> Privatnost> Usluge lokacije> UKLJUČENO (ako je uključeno, isključite ga, pričekajte nekoliko sekundi i uključite)
  • Dođite do Postavke, UKLJUČITE način rada u zrakoplovu i isključite ga nakon 10 sekundi.

Rješenje br.3: Prisilite aplikaciju da se zatvori

Ako koristite neke od aplikacija sa satom dostupnih za preuzimanje u App Storeu, to je možda razlog zašto je došlo do pogreške. Dvaput dodirnite gumb početne stranice i pronađite aplikaciju sata među aplikacijama koje koristite u posljednje vrijeme. Prijeđite prstom prema gore i zatvorite ga.

Rješenje br.4: Ponovo pokrenite iPhone 5c

Pritisnite i držite tipku za spavanje / buđenje. Kad vidite klizač, povucite ga za isključivanje. Nakon što se vaš iPhone 5c isključi, ponovo pritisnite isti gumb i uključite ga.

komputer-info.com

Rješenje br.5: Ažurirajte iOS

Ažuriranje iOS-a uvijek je dobra ideja, a mnogi su korisnici to riješili. Možete to učiniti bežično. Povežite se s Wi-Fi mrežom, idite na Postavke> Općenito> Ažuriranje softvera, a zatim dodirnite Preuzmi i instaliraj.

Što drugo?

Svi ovi načini kako popraviti iPhone 5c s pogrešnim vremenom jednostavni su i neki su se korisnici uspjeli riješiti problema. Ako vaš uređaj i dalje prikazuje pogrešno vrijeme, isprobajte donja rješenja. Ako ne uspiju, posjetite jednu od Apple trgovina.

Problem uzrokuje aplikacija treće strane

Iako većina aplikacija treće strane izvrsno funkcionira, postoje neke aplikacije koje su loše kodirane, a jednom instalirane takve aplikacije mogu uzrokovati neke probleme. Ako ste nedavno instalirali novu aplikaciju, a uređaj je počeo prikazivati ​​netočno vrijeme, izbrišite taj program. Idite na početni zaslon, pronađite ikonu aplikacije, dodirnite je i držite i kad se pojavi X, kliknite je i izbrišite aplikaciju.

Izbrišite sav sadržaj i postavke

Ako ništa drugo ne uspije, napravite sigurnosnu kopiju datoteka i izbrišite sav sadržaj i postavke. Idite na Postavke> Općenito> Poništi> Izbriši sav sadržaj i postavke, unesite šifru i dodirnite Izbriši iPhone da biste potvrdili svoju radnju. Kada se ovo završi, postavite iPhone kao novi uređaj.

Vratite iPhone na tvorničke postavke pomoću iTunesa

Ako ništa ne uspije, možda ćete htjeti vratiti iPhone na tvorničke postavke pomoću iTunesa. Ovime ćete izbrisati sve, uključujući firmware, pa nemojte zaboraviti napraviti sigurnosnu kopiju podataka. Također provjerite imate li najnoviju verziju iTunesa.

  • Spojite iPhone s računalom i pokrenite iTunes
  • Na ploči Sažetak kliknite Vrati iPhone
  • Kliknite Vrati za potvrdu svoje radnje
  • Kada je postupak obnavljanja završen, postavite iPhone kao novi uređaj.

Čini se da ovaj problem muči samo korisnike iPhonea 5c. Ako ste isprobali sva rješenja koja smo ovdje naveli, a ništa ne uspije, kontaktirajte Apple ili posjetite jednu od njihovih trgovina.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found