Vodiči

Kako riješiti problem sa zvukom Samsung Galaxy S5

Iako je Samsung objavio nekoliko sjajnih modela nakon Galaxyja S5, i dalje je jedan od najpopularnijih pametnih telefona. Međutim, ne možemo reći da je S5 savršen i da se ljudi žale na određene probleme. Neki korisnici nailaze na problem sa zvukom kad upućuju pozive ili primaju pozive. Prema korisnicima, ili ne mogu čuti pozivatelja ili ih pozivatelj ne čuje pravilno.

Ako se i vi suočavate sa zvučnim problemom Samsung Galaxy S5, ne brinite. Evo nekoliko potencijalnih rješenja koja možete slijediti za rješavanje problema sa zvukom na Samsung Galaxy S5.

Također pogledajte- Kako riješiti problem zaostajanja na Samsung Galaxyju

Koraci za rješavanje problema sa zvukom Samsung Galaxy S5

vijesti.samsung.com

Ovdje ćemo podijeliti nekoliko načina za rješavanje problema sa zvukom Samsung Galaxy S5 i možete ih slijediti jedan po jedan ako vam prethodni koraci ne uspiju.

Metoda 1

Držite tipku za uključivanje / isključivanje kako biste isključili telefon i iz njega izvadili SIM karticu i bateriju. Zatim uključite telefon nakon što ponekad stavite bateriju i SIM karticu u njega i provjerite je li riješen problem sa zvukom Samsung Galaxy S5. Pročitajte ovaj članak za cjelovit vodič.

Metoda 2

Ako se trudite čuti pozivatelja, provjerite mikrofon telefona. Mikrofon je mala rupica na dnu Galaxyja S5. Upotrijebite komprimirani zrak ili puhajte po njemu kako biste bili sigurni da se tamo ne ulove čestice prašine.

Metoda 3

Oštećena SD kartica / utor također može utjecati na loš zvuk. Pročitajte sljedeći vodič: Kako popraviti oštećenu SD karticu Samsung Galaxy S5.

Metoda 4

Zvučni problem na Galaxy S5 možda je povezan s problemima s Bluetoothom. Ako upotrebljavate bilo koji Bluetooth pribor, a nalazi se u dosegu vašeg telefona, možda se pokušava povezati i stvoriti problem sa zvukom. Povucite traku obavijesti na telefonu i isključite Bluetooth opciju. Možda ćete trebati otvoriti Postavke> Bluetooth i reći mu da zaboravi uparene uređaje.

5. metoda

Neki su korisnici pronašli rješenje brisanjem particije predmemorije. Da biste to učinili, isključite svoj Galaxy S5 držeći tipku za uključivanje. Zatim pritisnite i držite tipke za napajanje, dom i pojačavanje zvuka zajedno. Otpustite tipke kad telefon počne vibrirati i prikazat će se zaslon za oporavak Androida. Sada koristite tipku za smanjivanje glasnoće da biste odabrali particiju za brisanje predmemorije, a tipkom za uključivanje / isključivanje odaberite je.

Metoda 6

Evo još jednog rješenja za probleme sa zvukom. Idite na Postavke> Zvuk> Poziv> Prilagodba zvučnog poziva. Tamo ćete vidjeti sljedeće mogućnosti:

 • Prilagodite zvuk
 • Mekani zvuk
 • Čist zvuk
 • Isključeno

Isprobajte sve opcije kako biste mogli poboljšati zvuk poziva.

7. metoda

Također možete isključiti smanjenje šuma. Da biste to učinili, idite na Postavke> Zvuk> Poziv, pronađite opciju Smanjivanje buke i poništite je.

8. metoda

Ako i dalje imate problema sa zvukom, provjerite je li softver na vašem uređaju ažuriran. Ako ne, nabavite najnoviju verziju. Da biste ažurirali softver na Samsung Galaxy S5:

 • Povežite se s Wi-Fi mrežom
 • Idite na Postavke
 • Pomaknite se prema dolje i pritisnite O uređaju
 • Dodirnite Ažuriranja softvera
 • Dodirnite Ažuriraj sada
 • Uređaj neće provjeravati ažuriranja
 • Ako je dostupno ažuriranje, dodirnite Instaliraj, a zatim U redu
 • Uređaj će se ponovo pokrenuti.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found