Vodiči

5 načina kako popraviti tipke za glasnoću koje ne rade na iPhoneu 5s

Ako primijetite problem s gumbima za glasnoću na iPhoneu 5s, možete pokušati riješiti nekoliko stvari kako biste ih riješili. Pogledajte 5 načina kako popraviti tipke za glasnoću koje ne rade na iPhoneu 5s koje smo pripremili za vas. Budući da su to jednostavni popravci, isprobajte ih, jer su ova rješenja mnogim korisnicima pomogla da se riješe problema. Nadamo se da će vam i oni biti pri ruci, a tipke za glasnoću će raditi besprijekorno.

Također pogledajte: 5 načina kako popraviti vibracije koje ne rade na iPhoneu 5s

5 načina kako popraviti tipke za glasnoću koje ne rade na iPhoneu 5s

Izvor: youtube.com

Rješenje br. 1: Pomoćni dodir.

Možete probati ovo: idite na Postavke, Općenito, Pristupačnost. Ono što trebate učiniti je uključiti pomoćni dodir. Kada to učinite, primijetit ćete ikonu na zaslonu, kliknuti je i dodirnuti Uređaj. Sljedeće što biste trebali učiniti je dodirnuti nekoliko puta glasnoću gore-dolje. Zatvorite dijaloški okvir tapkajući izvan njega, a zatim pokušajte upotrijebiti fizičke tipke za glasnoću. U većini slučajeva to rješava problem i tipke će raditi.

Rješenje br. 2: Očistite priključak za punjenje.

Ako je priključak za punjenje vašeg uređaja prljav, to može utjecati na tipke za glasnoću, pa ga pažljivo očistite dok ne uklonite svu prljavštinu i prašinu. Možete to učiniti čačkalicom, ali pazite da to radite polako, pažljivo i nježno.

Rješenje br.3: Ponovo pokrenite uređaj.

Pritisnite i držite tipku za spavanje / buđenje. Kad primijetite klizač, povucite ga za isključivanje. Da biste ponovo uključili telefon, pritisnite i držite istu tipku. Ovo je vjerojatno najjednostavnije rješenje od svih 5 načina kako popraviti tipke za glasnoću koje ne rade na iPhoneu 5s.

Rješenje br.4: Tvorničke postavke.

Napravite sigurnosnu kopiju datoteka, a zatim dodirnite Postavke> Općenito> Poništi> Izbriši sav sadržaj i postavke. Postavite iPhone 5s kao novi uređaj.

Rješenje br.5: iOS.

Ako je dostupna nova verzija iOS softvera, preuzmite je i instalirajte. Nova verzija softvera rješava programske pogreške i poboljšava performanse vašeg uređaja.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found