Vodiči

Kako preuzeti pozadinu sa Samsung Galaxy S5

Pozadina na Samsungu S5 funkcionalnost je koja vašem novom omiljenom uređaju može dati novi izgled. Osobno, više volim zadržati malo uredne i čiste visokokvalitetne slike na početnom zaslonu svog Samsung S5, koja izgleda lijepo i daje bolji osobni osjećaj.

Također pogledajte: Kako povećati WIFI signal na Samsung Galaxyju

Kako preuzeti pozadinu za Samsung Galaxy S5

pozadina na Samsungu S5

Evo nekoliko mjesta na kojima možete dobiti najbolju kvalitetu tapeta na Samsungu S5. Možete se izravno prijaviti na web mjesto hdgalaxys5wallpaper i preuzeti najkvalitetniju pozadinu na instaliranu SD-karticu. Kasnije samo kliknite na spremljenu sliku i postavite je na zaslon. Pronaći ćete nekoliko opcija poput pozadine kuće ili pozadine zaključanog zaslona itd. To je potpuno vaš izbor.

U tu svrhu koristim prilagođenu aplikaciju kao što je Galaxy S5 Wallpaper. Ovo je besplatna aplikacija dostupna u Google trgovini gdje ćete pronaći sve službene i neslužbene pozadine za svoj telefon Samsung S5. Možete ga instalirati za upravljanje i korištenje pozadina na vašem S5.

Još jedna izvrsna opcija za bolji izgled telefona je upotreba živih pozadina. Za žive pozadine možete instalirati aplikaciju pod nazivom Galaxy S5 Live wallpaper i možete koristiti opcije za najbolji izgled vašeg mobilnog uređaja. Da biste koristili ovu aplikaciju, morate ići na sljedeći put koji je prilično jednostavan:

Početna> Izbornik> Pozadina> Pozadina uživo.

Pozadina uživo daje lijep pogled na upotrebu.

Također pogledajte: 10 novih nevjerojatnih značajki Samsung Galaxyja

Ovo su neka od najboljih mjesta za samostalno učitavanje pozadina za Samsung Galaxy S5.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found