Vodiči

Kako popraviti Galaxy S8 neće se uključiti

Galaxy S8 i S8 Plus najnoviji su Samsungovi uređaji s velikom cijenom, dok su značajke i funkcije koje je tvrtka ugradila izuzetno uzbudljive. Elektronički su uređaji skloni suočavanju s problemima, a mnogi se problemi mogu riješiti slijedeći jednostavne trikove.

Neki su čitatelji prijavili problem rekavši da se njihov Galaxy S8 neće uključiti. Ovdje moramo napomenuti da je u većini slučajeva to samo mala poteškoća koja se lako može riješiti. Dakle, nemojte žuriti s trgovinom, prođite kroz sva ovdje navedena moguća rješenja, a zatim ih pokušajte implementirati jedno po jedno kako biste vratili telefon u normalne radne uvjete.

Također pogledajte: Prvih 10 stvari koje treba obaviti na Samsung Galaxy S8

Potencijalni popravci za Galaxy S8 neće se uključiti

Postoji nekoliko korisnih metoda za rješavanje ovog problema, a sve su navedene u nastavku.

1. rješenje: Pravilno pritisnite gumb za napajanje

Iako vam ovo može zvučati pomalo čudno, ali ovo bi trebao biti prvi korak koji treba obaviti ako se vaš Samsung Galaxy S8 ne uključi. Ako nepravilno pritisnete tipku za napajanje, to može dovesti do toga da se uređaj ne uključi. Stoga, kako biste bili sigurni da niste krivi za ovaj problem, pokušajte pritisnuti tipku za uključivanje / isključivanje nekoliko puta i provjeriti je li uređaj uključen. Ako vam ovo ne pomogne u rješavanju problema, prijeđite na drugu ovdje objašnjenu metodu.

Rješenje 2: Meki reset / prisilno ponovno pokretanje

Na pametnim telefonima opremljenim izmjenjivom baterijom, izvođenje ponovnog pokretanja ili prisilnog ponovnog pokretanja vrlo je jednostavno i zahtijeva da korisnici izvuku bateriju, pričekaju nekoliko sekundi, a zatim ponovo umetnu bateriju da bi je ponovno uključili. Međutim, to se ne odnosi na Galaxy S8 jer dolazi u paketu s neizmjenjivom baterijom. Dakle, da biste izvršili prisilno ponovno pokretanje ili soft reset na uređaju što morate učiniti je samo pritisnuti tipku za smanjivanje glasnoće i tipku za uključivanje oko 7-10 sekundi. U slučaju da postoji manji problem s firmverom na uređaju, to će se riješiti ovim postupkom i Galaxy S8 će se normalno pokrenuti. Ali ako uređaj i dalje ne reagira, prijeđite na sljedeću metodu.

3. rješenje: Napunite Samsung Galaxy S8

Još jedan razlog zbog kojeg se Galaxy S8 neće uključiti možda je što uređaj ostaje bez napajanja, a na uređaju više nema energije. Dakle, prvo stavite uređaj na zaduženje najmanje pet minuta, a zatim provjerite je li taj znak za punjenje primijećen na zaslonu vašeg Galaxyja S8. Također, ne zaboravite koristiti punjač koji ste dobili uz uređaj. Opet primijetite da li se LED svjetlo na vrhu zaslona uključuje ili ne. Ovo dvoje znak su punjenja. Ako se primijete ova dva znaka, telefon se puni. Dakle, pustite da se puni nekoliko minuta, a zatim pritisnite gumb za uključivanje i provjerite hoće li to riješiti da Galaxy S8 neće uključiti problem. Ali ako se telefon i dalje odbija uključiti, slijedite sljedeću metodu.

Rješenje 4: Dizanje u sigurnom načinu

Uzrok ovog problema može biti kriva aplikacija koja se može testirati pretvaranjem uređaja u siguran način. Da biste to učinili, slijedite upute u nastavku:

  • Potpuno isključite Galaxy S8
  • Sljedeće pritisnite i držite tipku za uključivanje / isključivanje dok se na ekranu ne pojavi Samsung logotip
  • Kad se pojavi Samsung, otpustite tipku za uključivanje i pritisnite tipku za smanjivanje glasnoće dok uređaj ne dovrši ponovno pokretanje
  • Kad se ponovno pokrene, u donjem lijevom kutu zaslona pojavit će se siguran način.

Provjerite radi li uređaj normalno u ovom načinu rada. Ako je odgovor da, sjetite se koje ste sve aplikacije nezavisnih proizvođača instalirali prije suočavanja s tim problemom i nastavite ih deinstalirati jednu po jednu dok se problem ne riješi.

Ali ako ne možete pokrenuti telefon u sigurnom načinu, slijedite sljedeću metodu.

5. rješenje: Pokrenite uređaj u načinu oporavka

  • Pritisnite tipku za uključivanje / isključivanje, Bixby i tipku za pojačavanje glasnoće nekoliko sekundi dok telefon ne zavibrira
  • Nakon što telefon zavibrira, otpustite tipku za uključivanje, ali nastavite pritiskati druge dvije tipke
  • Nakon nekoliko sekundi pojavit će se zaslon za oporavak Androida
  • Otpustite tipke
  • Sada označite particiju predmemorije opcija pomoću gumba za glasnoću i odaberite je pomoću gumba za napajanje. Vaš će telefon očistiti predmemoriju i ponovo se pokrenuti.

Napomena - Bixby gumb pronaći ćete na lijevom rubu Galaxyja S8, blizu gumba za pojačavanje i smanjivanje glasnoće.

Ovo su metode koje možete pokušati primijeniti kako biste riješili problem da se Samsung Galaxy S8 neće uključiti. U slučaju da vaš uređaj ne reagira, idite na zamjenu.

Vidi također: Samsung Galaxy S8 savjeti i trikovi

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found