Vodiči

Najbolje najbolje Android aplikacije za GPS

Ako ste korisnik Androida i ako tražite neke od najboljih Android GPS aplikacija, na pravom ste mjestu. U ovom ćemo članku podijeliti popis nekih od najboljih navigacijskih aplikacija, a kako je većina njih besplatna i prepuna mnogih sjajnih značajki, sigurni smo da ćete pronaći aplikaciju koja će biti savršena za vaše potrebe.

Vidi također: Top 15 aplikacija za putovanja za Android

Top 5 Android aplikacija za GPS

Karte i navigacija - OsmAnd

androidnow.us

Ovo je jedna od najboljih android GPS aplikacija , i ima pristup podacima OpenStreetMap. Ti se podaci mogu pohraniti na vašem mobitelu za izvanmrežnu upotrebu. Aplikacija je savršen pratilac putovanja, pružajući vam skretanje po navigaciji, tako da sigurno i bez poteškoća možete doći do nepoznatog odredišta. Ova je aplikacija dostupna u besplatnoj i plaćenoj verziji. S verzijom koja se plaća dobit ćete više značajki.

MapFactor Android GPS aplikacija

play.google.com

Ono što ovu aplikaciju G P S čini posebnom je to što možete čuti zvučna upozorenja kad se pomaknete prema brzinskim kamerama. Ovu aplikaciju možete koristiti u 2D i 3D načinu. Također, glasovno navođenje i danonoćno prebacivanje čine ovu aplikaciju privlačnijom za korisnike.

Waze

www.androidpolice.com

 

Waze GPS Maps & Traffic jedna je od najboljih android GPS aplikacija , i pruža vam relevantne informacije koje će vam možda trebati, poput mjesta gdje su škole, policijske postaje, trgovina živežnim namirnicama itd. Također vam pokazuje parkirališta, gužve u prometu i slične korisne informacije. Aplikacija Waze je besplatna.

Navigator BackCountry

play.google.com

Ako volite aktivnosti na otvorenom poput kajaka, biciklizma itd., Ovo je savršena aplikacija za vas. Ova aplikacija pruža vam mogućnost kretanja aktivnostima na otvorenom. Košta 11,99 USD, no prije toga možete ga prvo isprobati s trail verzijom.

Google Maps

play.google.com

Google Maps najpopularnija je i jedna od najboljih android GPS aplikacija, a koristi je pola milijarde korisnika širom svijeta. Vrlo je lagan za upotrebu i dolazi sa standardnim značajkama. Ovu aplikaciju dobit ćete u trgovini Google Play besplatno.

Ovdje Karte - izvanmrežna navigacija

play.google.com

Ova aplikacija bit će vam savršen pratitelj kad god idete - po gradu ili području u kojem živite ili na otvorenoj cesti. Dostavit će sve bitne informacije, a u slučaju gužve pomoći će vam da pronađete drugu rutu do odredišta. Aplikacija je zaista jednostavna za upotrebu i možete je besplatno preuzeti s Google Playa.

GPS navigacija i karte Sygic

www.bestappsandroid.net

Sygic GPS navigacija i karte jedna je od najboljih i najpopularnijih GPS aplikacija za Android koju koriste milijuni ljudi iz cijelog svijeta. Ako tražite vrhunsko navigacijsko iskustvo, ova je aplikacija savršena za vas jer dolazi s toliko sjajnih značajki, uključujući glasovnu navigaciju s izgovorenim nazivima ulica, sigurnu vožnju noću - aplikacija projicira GPS navigaciju na vjetrobran, prijedloge za parkiranje izvanmrežna navigacija bez internetske veze, da spomenemo samo neke. To je besplatna aplikacija i nudi kupnju putem aplikacije.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found