Vodiči

Kako se prijaviti za Amazon Prime Free Trial

Amazon je postao jedan od e-prodavača s najviše povjerenja koji su bili prisutni u gotovo svim zemljama, a ljudi širom svijeta zaista su zadovoljni svojim proizvodima i uslugama. Osvajajući sve više i više srca kupaca, osmislili su nove ponude koje u konačnici svojim korisnicima mogu poslužiti na najbolji način. Amazon Prime jedna je takva usluga pokrenuta koja pruža razne pogodnosti. Međutim, mnogi od vas možda ne znaju za Amazon Prime i besplatnu probnu verziju. Dakle, krenimo u metodu kako se prijaviti za besplatni probni period Amazon Prime - u nastavku je objašnjeno što je ovaj Amazon Prime i njegove prednosti.

Vidi također: Kako riješiti problem pada aplikacije Amazon Kindle

Amazon Prime

Amazon Prime nije ništa drugo nego program za članstvo putem kojeg članovi mogu imati pristup raznim ponudama i uslugama koje su specifične za Amazon, poput glazbe, besplatne dostave, e-knjiga i još mnogo toga. Ovo je plaćena usluga koja zahtijeva da plaćate 99 USD godišnje ili 10,99 USD mjesečno. Jednom kada se prijavite, dobit ćete 30 dana besplatne staze.

Spomenimo kako će vam probno razdoblje Amazon Prime Free omogućiti da uživate u svim blagodatima koje članovi Prime imaju.

Prednosti članstva u Amazon Primeu:

Postoje različiti razlozi zbog kojih treba pretplatiti se na Amazon uslugu, a oni su navedeni u nastavku:

Pogodnosti dostave

 • Korisnici će moći uživati ​​u besplatnoj dvodnevnoj pošiljci nekih predmeta koji ispunjavaju uvjete, ali to je primjenjivo ako živite u SAD-u
 • Besplatna dostava istog dana u nekim prikladnim poštanskim brojevima.
 • U nekim odabranim gradovima članovi mogu uživati ​​u jednosatnoj dostavi za više od tisuće proizvoda poput piva, vina itd. Iz lokalnih trgovina.

Pogodnosti za zabavu

 • Uključuje mnoštvo zabavnih pogodnosti. Usluga Prime video omogućuje članovima streaming neograničenog broja filmova, TV emisija i drugih stvari te uz plaćanje
 • Prime music je slična usluga koja vam omogućuje pristup milijunima pjesama, popisima pjesama, sve bez oglasa
 • Nedostaje li vam memorije za spremanje onoliko fotografija koliko želite? Pristupite Amazon Cloud pogonu putem usluge Prime photo
 • Također, pristupite biblioteci posudbe vlasnika Kindlea i drugim sličnim uslugama upisom svog imena kao člana Amazon Primea.

Štednja

 • Članovi mogu iskoristiti razne ponude i popuste poput 20% popusta na pelene putem Pretplatite se i uštedite, dok 15% popusta dobivate na razne prihvatljive proizvode iz registra beba
 • Prvobitni rani pristup je još jedna stvar koja vam omogućuje uživanje u 30-minutnom ranom pristupu novim događajima na MyHabbit.com i munjevitim ponudama na Amazon.com
 • Predbilježba za nove i fizičke video igre omogućit će vam 20% popusta
 • Roditelji mogu postići još veću uštedu putem FreeTime Unlimited-a koji omogućava pristup brojnim sadržajima prilagođenim djeci. To će koštati samo 2,99 USD za Prime članove, dok Non-Prime članovi moraju platiti 4,99 USD za to.

Međutim, kao što je gore spomenuto, Amazon prime započinje s besplatnom probnom verzijom Amazon Prime i dobit ćete iste pogodnosti kao i plaćeni članovi. Dakle, ako se želite prijaviti za Amazon Prime Free Trial, slijedite upute u nastavku.

Kako se prijaviti za Amazon Prime Free Trial

Prije prijave nužno je osigurati da imate valjanu kreditnu karticu jer se druge stvari, kao što su unaprijed plaćene kreditne kartice, poklon kartice, Amazon Corporate Credit Credit ne mogu koristiti u svrhu plaćanja. Dakle, ako imate valjanu kreditnu karticu, slijedite upute u nastavku.

 • Kliknite vezu koja će vas odvesti na probnu stranicu Amazon Prime Free.
 • Zatim kliknite veliki gumb na kojem stoji "započnite 30-dnevno besplatno probno razdoblje".
 • A onda samo nastavite slijediti upute na zaslonu.

Imajte na umu da vam besplatno probno razdoblje neće ništa naplatiti, ali nakon završetka probnog razdoblja automatski ćete biti pretvoreni u plaćenog člana nakon čega ćete morati slijediti plaćeni članski plan. Članstvo možete otkazati bilo kada.

Također pogledajte: 5 načina za popravljanje neodgovarajuće aplikacije Amazon na iPhoneu

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found