Vodiči

Najbolje najbolje tipkovnice za iPhone 6

Ako tražite najbolje aplikacije za tipkovnicu za iPhone 6 koje će vašem Apple telefonu dati osvježavajuću promjenu, prođite kroz ovaj popis koji uključuje pouzdane aplikacije za tipkovnicu i neke vrlo korisne značajke. Većina ih je besplatna i tipkanje na vašem iPhoneu 6 čine povjetarcem. Iako trgovina ima brojne aplikacije tipkovnice treće strane koje možete koristiti, sastavili smo popis od 9 najboljih aplikacija za tipkovnice u kojima ćete uživati ​​na iPhoneu 6.

Također pogledajte: Najskuplja iPhone torbica ikad napravljena

Najbolje aplikacije za tipkovnicu za iPhone 6

GBoard

Uz najnoviji dodatak značajki 3D dodira na svojoj tipkovnici, Googleov GBoard izvrsna je aplikacija za tipkovnicu za vaš iPhone 6. Upisivanje na ovoj tipkovnici glatko je i onima koji puno tipkaju svidjet će vam se značajka tipkanja Glide, što znači da prstom možete provući kroz tipkovnicu bez podizanja prsta i upisati riječ. Klizanje tipkanjem osigurava brže iskustvo tipkanja. Uz GIF-ove i emojije koji su česti u većini aplikacija na tipkovnici, GBoard ima i dodatnu funkcionalnost izvođenja Google pretraživanja s tipkovnice. Te rezultate pretraživanja možete jednostavno podijeliti s svima s kojima razgovarate. Pomoću ove funkcije pretraživanja možete tražiti i emojije ili GIF-ove, a rezultati će se prikazati u obliku kartica. Ako je želite poslati osobi s kojom razgovarate, jednostavno dodirnite karticu i ona će biti poslana. GBoard je besplatna aplikacija, a jednostavnost korištenja svrstava je na vrh popisa aplikacija za tipkovnicu za iPhone 6.

Swype

Sa svojim dopadljivim opisom koji glasi "zašto tipkati kad možete prelaziti prstom", ova je tipkovnica jedna od aplikacija koja dolazi s značajkom koja vam omogućuje da upišete riječ klizeći prstom po tipkovnici i podižući je tek kad riječ završi. Ima robustan algoritam predviđanja riječi koji postaje bolji s upotrebom. Uči vaše navike na tipkovnici kako bi korisničko iskustvo učinilo boljim i glađim. Jedna je od onih iPhone aplikacija za tipkovnicu koja je jednostavna, brza i ima odgovarajuće značajke koja uključuje promjenu vizualnog izgleda tipkovnice uz pomoć tema. Ova je aplikacija u App Storeu dostupna po cijeni od 0,99 USD.

Microsoft Word Tok

Ono što nam se stvarno sviđa u Microsoftovom Word Flowu je način tipkanja jednom rukom koji korisniku olakšava tipkanje jednom rukom na telefonu. Nudi prilagodbu tako da možete promijeniti izgled tipkovnice, a sadrži i vrlo popularne značajke prevlačenja kako bi tipkanje bilo besprijekorno iskustvo. Pouzdana je aplikacija za tipkovnicu i pruža vam mogućnost pretraživanja GIF-ova, kontakata i još mnogo toga s tipkovnice i trenutno dijeljenje. Kao i GBoard, jednostavno trebate dodirnuti rezultat koji želite podijeliti s osobom s kojom razgovarate. Ovo je besplatna aplikacija za tipkovnicu.

Flesky + GIF tipkovnica

Ako tražite nešto zabavno za svoj iPhone 6, svidjet će vam se aplikacija za tipkovnicu tvrtke Flesky. Ima šarene teme, puno mogućnosti prilagodbe, a u torbu značajki dodani su GIF-ovi, naljepnice, emojiji i još mnogo toga. To je tipkovnica prilagođena korisniku koja ima za cilj pružanje dobrog korisničkog iskustva, a jedino što joj nedostaje je mogućnost uključivanja rezultata pretraživanja poput Googlea i Microsofta. Flesky se više bavi pružanjem puno prilagodbi i postizanjem hladnog izgleda tipkovnice te zapisivanjem zabave za korisnike. To je besplatna aplikacija i uključuje kupnje u aplikaciji za proširenja.

SwiftKey

Ova aplikacija za tipkovnicu postoji već duže vrijeme. A jedan od razloga zašto je i dalje kompetentna aplikacija je zbog dodavanja značajki koje osiguravaju izvrsno korisničko iskustvo. Podržava više od 20 jezika, a aplikaciju možete prilagoditi prema željama boja uz pomoć tema dostupnih za nju. Kao i Swype, smatra se jednom od najranijih aplikacija na tipkovnici s značajkom prevlačenja za brzo tipkanje. Vrlo je precizan i može se instalirati besplatno. Budući da je u igri već duže vrijeme, SwiftKey definitivno zna kako vam pružiti najbolje iskustvo.

TouchPal

Ako tražite neobične teme, jednostavnost upotrebe, preciznost i puno značajki, TouchPal vam može pružiti sve ove i još mnogo toga. U ovu je aplikaciju za tipkovnicu uključeno preko 800 emojija, a ima i značajku prevlačenja koja je poznata kao TouchPal Curve. Postoji opcija za umjetnost teksta i značajka umjetnosti emojija koja tekstualne poruke čine toliko zabavnijima na ovoj tipkovnici. Prilagođavanje je jednostavno, a uključuje i različite zvukove klika na tipkovnici. Jednostavan je za upotrebu i dostupan je besplatno u App Storeu.

Tematska ploča

Kao što i samo ime govori, ova tipkovnica posvećena je otmjenim temama i izvrsnoj estetici. Ali to ne znači da čini bilo kakve kompromise u pogledu učinkovitosti tipkovnice. Tipkovnica ima prediktivnu značajku teksta, automatski ispravlja i koristi velika slova, što je slično većini ostalih tipkovnica dostupnih u trgovini. Uz podršku za više jezika i traku s emoji sličicama za vaše omiljene emojije, Themeboard je besplatna aplikacija koja ima vrlo kreativne teme. Iako je većina tema besplatna u ovoj aplikaciji, postoji nekoliko koje bi mogle koštati od 1 do 2 dolara. Stvoreni od strane inovativnih dizajnera u industriji aplikacija, Themeboard je sjajna tipkovnica za ljubitelje tema.

Idi tipkovnica

Go tipkovnica postupno se razvija u jednu od najboljih tipkovnica sa svojim naprednim značajkama. Nedavno je na svoj popis značajki dodao 3D Touch, a s novim logotipom Go kreće korak po korak u odjeljku aplikacija za tipkovnicu. Ima nekoliko vrlo bogatih tema koje možete koristiti za prilagodbu tipkovnice, a također podržava više jezika. A kad kažemo više jezika, mislimo na jezike koji su rijetko podržani na drugim tipkovnicama. Kreativne i smiješne naljepnice čine slanje poruka zabavnim, a prilagodljive teme na ovoj aplikaciji na tipkovnici daju impresivan izgled. Sadrži tipkanje prstom kao i većina gornjih aplikacija na tipkovnici. Besplatna verzija ima većinu značajki koje su vam potrebne, ali ako želite profesionalnu verziju, to će vas koštati 3,99 USD.

Izrađivač tipkovnica u boji

Svi koji ste tražili aplikaciju za tipkovnicu koja pruža duboke razine prilagodbe, proizvođač tipkovnica u boji bit će hit. Daje vam priliku da prilagodite gotovo sve na tipkovnici, od jednobojnih boja do nagiba, a ako želite dodati vlastitu fotografiju na pozadinu tipkovnice, tada će to učiniti za vas. To je aplikacija koja se plaća i dostupna je za 2 dolara u App Storeu.

Ove su tipkovničke aplikacije za iPhone 6 najbolje što možete dobiti. Dolaze s mnoštvom značajki i mnogim razinama prilagodbe. Ovisno o vašim zahtjevima, sigurni smo da ćete pronaći barem jednu aplikaciju koja odgovara vašim potrebama.

Također pogledajte: Savjeti kako zaštititi privatnost na iPhoneu iOS 10

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found