Vodiči

Kako popraviti Sim nije pripremljen mm2 #

Svaki mobilni telefon treba SIM karticu. Ako na svoj pametni telefon ili tablet dobijete poruku "SIM Not Provisioned mm2 #", zasad nećete moći koristiti svoj mobilni telefon za pozive i slanje tekstova.

Može biti mnogo razloga zašto mobitel ili tablet nisu prepoznali umetnutu SIM karticu. Dobra vijest je da u većini slučajeva možete sami riješiti problem. Rješenja za popravak Sim-a koji nisu u mm2 # objašnjeni su u nastavku.

Ovo je pitanje prilično često. Sljedeći su uzroci pogreške "Sim nije osigurao MM2 #":

  • Ako ste kupili novi pametni telefon s novom sim karticom
  • Ako ste prebacili kontaktne brojeve na novu SIM karticu
  • Poslužitelj davatelja usluga također može biti privremeno nedostupan. U ovom slučaju, pričekajte neko vrijeme.

Možda je već dovoljno ako isključite i ponovo uključite pametni telefon. A ako postoji bilo kakav problem sa poslužiteljem davatelja usluga, automatsko aktiviranje odvija se u roku od 24 sata.

Vidi također: Što raditi prilikom kupnje novog pametnog telefona

Mogući koraci za popravljanje Sim-a koji nije predviđen mm2 #

Korak 1: Isključite mobitel

Korak 2: Zatim otvorite stražnji poklopac telefona. Svaki je mobitel dizajniran drugačije, pa ako nemate ideju kako otvoriti stražnju masku, pročitajte priručnik za telefon.

Korak # 3: Pronađite držača sim-a. Na nekim telefonima držač sim-a nalazi se sa strane, na drugima je smješten ispod baterije.

Korak # 4: Izvadite sim karticu pažljivo iz utora i vratite je natrag. Tijekom ponovnog umetanja sim-a, pobrinite se da ga pravilno umetnete. Ako ste zbunjeni kako pravilno umetnuti karticu, možda ćete pronaći mali znak pored utora za SIM karticu. Pomoći će vam da shvatite na koju je stranu ispravno umetnuti.

Gore navedeni koraci vjerojatno bi riješili problem "Sim Not Provisioned mm2 #".

Ako se i dalje suočavate s istim i ako gornji savjeti nisu uspjeli, SIM kartica je vjerojatno zaključana. Za pomoć se obratite svom davatelju usluga.

Pročitajte također- Zašto se pametni telefoni usporavaju s vremenom?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found