Vodiči

Kako riješiti problem crnog zaslona na Samsung Galaxy Note 3

Iako problem s crnim zaslonom na Samsung Galaxy Note 3 nije uobičajen problem, ali malo je vlasnika ovog telefona izvijestilo da se s tim suočavaju. Neki su korisnici rekli da su rješenje pronašli nakon priključenja punjača, dok su neki drugi rekli da su morali pokrenuti nekoliko ponovnih pokretanja kako bi riješili problem crnog zaslona na Samsung Galaxy Note 3. Ovdje smo suzili neka rješenja problema i možete ih slijediti kako biste ih ispravili.

Također pogledajte: Kako riješiti problem slučajnog ponovnog pokretanja na Samsung Galaxy Note 3

Mogući uzroci problema s crnim zaslonom na Samsung Galaxy Note 3

Crni zaslon Problem na Samsung Galaxy Note 3

 • Baterija se potpuno ispraznila
 • Neki privremeni problem na vašoj Galaxy Note 3
 • Bilo koja aplikacija utječe na glavni proces
 • Prejesti u g
 • Problem s hardverom.

Bez obzira na uzrok ovog problema, ovdje pročitajte ispravke i isprobajte ih da biste se riješili dosadnog problema.

Koraci za rješavanje problema problem s crnim zaslonom na Samsung Galaxy Note 3

Korak 1

Pokušajte uključiti Galaxy Note 3. Ako se radi o jednostavnom problemu s uređajem ili kvaru zbog kojeg se telefon isključio, trebao bi se uključiti. Ako možete uspješno uključiti telefon, promatrajte hoće li se problem ponoviti.

Ako ne primijetite veće promjene, problem će riješiti izvođenje rješenja za brisanje predmemorije. Učiniti tako,

 • Prvo, potpuno isključite svoj Galaxy Note 3.
 • Zatim pritisnite i držite tipku za pojačavanje glasnoće, napajanje i početnu tipku.
 • Kako na zaslonu vidite logotip Galaxy Note 3, otpustite tipku za uključivanje, ali nastavite držati druge dvije tipke.
 • Nakon nekoliko sekundi pojavit će se zaslon za oporavak sustava Android, a zatim otpustite sve tipke.
 • Prikazat će razne mogućnosti. Za odabir koristite tipku za smanjivanje glasnoće za navigaciju i tipku za uključivanje / isključivanje.
 • Dođite do i odaberite opciju ‘obriši particiju predmemorije’.
 • Zatim idite na "ponovno pokreni sustav sada" i vaš će se sustav ponovo pokrenuti.

Korak 2

Ako se vaš Galaxy Note 3 odbije uključiti, izvršite tihi reset. Izvadite bateriju iz telefona. Držite bateriju najmanje minutu i istodobno pritisnite tipku za uključivanje i držite je 30 sekundi. Sada stavite bateriju i pokušajte uključiti svoj Galaxy Note 3. Ako je uspio, to je bio privremeni problem ili kvar. Pažljivo promatrajte ako se problem ponovi.

www.youtube.com

3. korak

Problem s crnim zaslonom na Samsung Galaxy Note 3 može se dogoditi ako se telefon potpuno isprazni i isključi. Dakle, utaknite punjač i pokušajte uključiti telefon nakon 5 minuta. Ako se uključi, tada je problem riješen. Ali ako se telefon ne uključi nakon 5 minuta i ako ne vidite ikonu punjenja, postoji mogućnost da problem imaju punjač ili baterija. Pokušajte s drugom baterijom i punjačem .

Pročitajte ovaj cjeloviti vodič o tome kako izvesti punu kalibraciju baterije i riješiti problem pražnjenja baterije u bilješci 3

4. korak

Ako mislite da je gruba aplikacija glavni krivac, pokrenite telefon u siguran način da biste to shvatili. U sigurnom načinu rada sve aplikacije treće strane bit će onemogućene i u tom bi stanju telefon trebao raditi bez ikakvih problema. Ako ne možete pokrenuti telefon u sigurnom načinu rada ili se problem s crnim zaslonom na Samsung Galaxy Note 3 javlja i u sigurnom načinu rada, to je hardverski problem.

Dakle, u tom slučaju uređaj morate odnijeti tehničaru na popravak.

Također možete pročitati: Kako popraviti Galaxy Note 3 koji se ne uključuje, što bi moglo dovesti do pogreške na crnom zaslonu

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found