Vodiči

Kako dobiti povrat novca za Steam

2015. gaming zajednici je obećano da će dobiti nenaglašeno iskustvo kupnje video igara na Steamu dopuštajući im povrat novca. Većina korisnika Steama sada je zbunjena zbog sustava povrata novca i želi da postoji sustav koji je prijateljskiji i koji uključuje manje interakcije s korisničkom podrškom kako bi se pronašlo rješenje. Ako se zbunjujući aspekti mogu ispravno riješiti, postupak povrata pare može ići vrlo glatko. Istina, sustav povrata novca vrlo je velikodušan, svaka kupljena igra na Steamu može se povratiti. Međutim, postupak treba strpljivo slijediti i razlog za potraživanje povrata mora biti opravdan.

Vidi također: Najbolje najbolje igre na Steamu

Kako dobiti povrat pare: Zahtjevi

Kad god tražite povrat novca, trebate razmotriti dva zahtjeva. Prvo, igra bi trebala dobiti povrat novca u roku od 14 dana od kupnje, a drugo, ne bi trebala sadržavati ukupno vrijeme igranja od dva sata. Ako tražite povrat novca i ne ispunjavate ove uvjete, očito je da povrat ne može biti zajamčen. Steam također ne može vratiti novac za igre kupljene negdje drugdje i dodane u Steam kasnije. Štoviše, zlouporaba povrata također vas može diskvalificirati da biste dobili više povrata. Povrati nisu osmišljeni tako da i dalje besplatno isprobavamo igre.

Postupak

Da biste zatražili povrat novca, prvo se prijavite u Steam i pristupite stranici podrške odlaskom na Pomoć> Podrška za Steam. Drugo, pronađite i odaberite igru ​​za koju je potreban povrat novca, a koja će se nalaziti na kartici Najnoviji proizvodi ili Kupnje, ovisno o vremenu kupnje. Tada će sustav podrške htjeti znati kakve probleme imate s igrom, kliknite prvu opciju; Želim povrat novca. Tijekom kratkih analiza podobnosti možete postaviti odredište za iznos povrata. U slučaju da smatrate da ne ispunjavate uvjete za povrat, sustav će vam svejedno omogućiti da ga zatražite nakon što vas isto obavijesti.

Tada ćete dobiti priliku opisati zašto želite povrat novca za kupljenu igru. Iz padajućeg okvira morate odabrati jedan razlog i u zadani prostor upisati svoju recenziju ili prijedlog o igri. Nakon popunjavanja svih polja obrasca, kliknite "Pošalji zahtjev" da biste zatvorili postupak. Obavijest stiže e-poštom koja potvrđuje da će vaš zahtjev biti pregledan na odobrenje. Drugi e-mail potvrđuje je li povrat obrađen ili ne. Na zahtjev za povrat novca obično se odgovori u roku od nekoliko sati. Uplatu povrata novca možete primiti u svoj Steam novčanik ili putem originalnog načina plaćanja. Na primjer, ako ste za kupnju koristili debitnu karticu, tada će se iznos povrata dodati na vaš bankovni račun.

Ista politika povrata vrijedi za ostale kupnje i dodatke od pare, uključujući sadržaj koji se može preuzeti (DLC), kupnje u igri i parni hardver. Također možete dobiti puni povrat novca za bilo koji paket koji ste kupili u Steam Storeu. Međutim, stavke u paketu tretirat će se pojedinačno. Ako u paketu postoji video sadržaj, on će također biti uključen u politiku povrata, inače ne postoji politika povrata za video sadržaj.

Igre bez povrata

Kupci također imaju na umu da može biti puno igara ili DLC-a koji se jednostavno ne mogu povratiti. Na primjer, za igru ​​kupljenu na poklon za nekog drugog korisnika Steama ne može se povratiti ako je iskorištena. Štoviše, kupnje u igrama izvršene u nekim igrama također se ne mogu vratiti. Samo igre koje je razvio Valve smiju imati ovu značajku. Valve Corporation je programer video igara sa sjedištem u Washingtonu, SAD. Poznat je po izradi igara svjetske klase kao što su Half-Life, Dota, Counter-Strike, Left 4 Dead, Team Fortress i nadaleko poznati portal.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found