Vodiči

Kako ažurirati Samsung Galaxy S3 na Android 4.4 KitKat

Samsung je donio Android 4.4 KitKat ažuriranje za Galaxy S3, a evo jednostavnih koraka za ažuriranje Samsung Galaxy S3 na neslužbeni CM 11 zasnovan na Androidu 4.4 KitKat. Koraci koje ću ovdje opisati odnose se na ažuriranja Samsung I9300 modela Samsung Galaxy S3.

Ono što biste trebali učiniti prije nego što ažurirate Samsung Galaxy S3 na Android 4.4 KitKat

Prije nego što započnete s ažuriranjem Samsung Galaxy S3 na Android 4.4 KitKat, trebali biste održati nekoliko stvari.

1. Prije svega, napravite sigurnosnu kopiju svih važnih podataka na vašem Samsung Galaxy S3.

2. Preuzmite sve USB upravljačke programe za Galaxy S3 na svoje računalo i instalirajte ih. U većini slučajeva Windows 8 i 7 mogu automatski instalirati upravljačke programe

Omogući opciju otklanjanja pogrešaka putem USB-a. Da bi se to omogućilo

 • Idite na Izbornik > Postavke> Aplikacije> Opcije za programere
 • Dodirnite je i provjerite je li omogućeno USB ispravljanje pogrešaka

3. Instalirajte alat za oporavak ClockworkMod prije ažuriranja Android 4.4 KitKat.

4. Prije nego što započnete s ažuriranjem Samsung Galaxy S3 na Android 4.4 KitKat, pobrinite se da vaš Galaxy S3 ima više od 80% punjenja.

Morate pročitati: Kako popraviti Samsung Galaxy koji nije registriran na mreži

Koraci za ažuriranje Samsung Galaxy S3 na Android 4.4 KitKat

Prije nego što započnete s ažuriranjem vašeg Samsung Galaxy S3 na Android KitKat, morate:

 • Preuzmite crDroid prilagođeni ROM
 • Pomoću USB kabela povežite svoj Galaxy I9300 s računalom. Zatim kopirajte preuzete datoteke na Galaxy-jevu SD karticu.
 • Sada odspojite svoj telefon od računala i isključite svoj Samsung Galaxy S3.
 • Dizanje uređaja u načinu oporavka. Da biste to učinili, pritisnite tipku za uključivanje, tipke za pojačavanje i smanjivanje glasnoće i držite ih dok na zaslonu ne vidite logotip Samsung. Otpustite tipke pola sekunde i ponovno ih držite. Pomaknite se prema zaslonu prema tipkama za glasnoću i odaberite opciju pomoću gumba za uključivanje. Također, možete upotrijebiti aplikaciju za brzo pokretanje da biste ponovno pokrenuli telefon u načinu oporavka.
 • Zatim stvorite Android sigurnosnu kopiju trenutnog ROM-a. Učinite to odabirom Sigurnosna kopija i vraćanje, a zatim Sigurnosna kopija.
 • Nakon završetka postupka izrade sigurnosne kopije vratite se na glavni izbornik za oporavak.
 • Sljedeći korak su zadaci brisanja podataka. Izvršite brisanje podataka ili vraćanje na tvorničke postavke (trebat će nekoliko minuta)
 • Nakon što dovršite ovaj korak, idite na brisanje particije predmemorije. Zatim dodirnite Advance, a zatim kliknite Wipe Dalvik Cache. Izbrisat će i podatke predmemorije Dalvik.
 • Sada na glavnom zaslonu za oporavak Galaxy S3 odaberite zip sa SD kartice, a zatim odaberite install zip sa SD kartice da biste Samsung Galaxy S3 ažurirali na Android 4.4 KitKat.
 • Upotrijebite tipku za glasnoću i prijeđite na zip datoteku ROM-a koju ste preuzeli, kopirajte je na sd, možete je odabrati gumbom za uključivanje
 • Nakon što je instalacija uspješno dovršena, ponovite korak 7 n 8 i instalirajte Googleove aplikacije

Nakon završetka instalacije obje datoteke, vratite se na glavni izbornik za oporavak i odaberite opciju ponovno pokretanje sustava. Pokrenut će se do najnovije neslužbene izrade CM 11 za Galaxy S3. Ponekad može potrajati tijekom pokretanja.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found