Vodiči

Kako riješiti problem zamrzavanja i ponovnog pokretanja na Moto G

Različite vrste pametnih telefona dostupne su na današnjem tržištu, no vrlo je teško pronaći onaj bez grešaka. Od tog trenutka, Moto G jedan je od najboljih koji pruža iskustvo koje više sliči na premium telefon, ali dolazi u vaš proračun.

Međutim, kao i drugi pametni telefoni, i korisnici Moto G-a bore se s problemima na svojim telefonima. Problem smrzavanja i ponovnog pokretanja na Moto G jedan je od najčešćih koji su vlasnici prijavili na forumu. Korisnici su izvijestili da se zaslon slučajno zamrzava i ponovno pokreće, čak i ako je zaslon također isključen.

Ako ste kupili Moto G, možda ćete naići na neke slučajne probleme s ponovnim pokretanjem, tada se također možete suočiti s ovim problemom zamrzavanja i ponovnog pokretanja na Moto G. Ovaj se problem može pojaviti s određenom aplikacijom, kao što je brojčanik, ili bez ikakvog uzorka. Ali nema razloga za brigu jer evo nekoliko potencijalnih rješenja za ovaj problem.

Potencijalna rješenja za problem zamrzavanja i ponovnog pokretanja na Moto G

problem smrzavanja i ponovnog pokretanja na Moto G

1. Kada se suočite s problemom smrzavanja i ponovnog pokretanja na Moto G, isključite zaslon tapkajući gumb za uključivanje. Sada ponovo okrenite zaslon. Zaslon bi mogao privremeno odlediti. Ali za trajno rješenje slijedite korake u nastavku.

2. Pokrenite telefon u sigurnom načinu rada. Pritisnite tipku za uključivanje / isključivanje, a zatim dodirnite i držite opciju Isključivanje dok se na zaslonu ne pojavi prozor s "Ponovno pokretanje u siguran način". Tekst sigurnog načina rada vidjet ćete u donjem lijevom dijelu zaslona ako je uspio. Ako primijetite da vaš Moto G dobro radi u sigurnom načinu, jedan od aplikacija vašeg telefona uzrokuje taj problem. Tako možete ukloniti instalirane aplikacije jednu po jednu dok ne pronađete aplikaciju krivca.

3. Također možete izvršiti vraćanje na tvorničke postavke odlaskom na Izbornik> Postavke> Izrada sigurnosnih kopija i poništavanje> Poništavanje tvorničkih podataka> Resetiranje telefona. Ali prije toga napravite sigurnosnu kopiju važnih podataka.

4. Možda postoji problem i sa SIM karticom. Dakle, pomoću drugog SIM-a možete provjeriti ima li ikakve razlike.

Ali ako sve to ne uspije, onda je bolje kontaktirati trgovca ili Motorolu.

Ako vam gore navedena metoda nije uspjela, kliknite vezu ispod i saznajte razloge zbog kojih je došlo do problema sa smrzavanjem na vašem Moto X.

Pročitajte - Kako riješiti problem zamrzavanja Moto x

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found