Vodiči

Najbolje najbolje Android aplikacije za rukom napisane bilješke

Aplikacije za rukopisne bilješke za Android visoko su pretraživani upiti na Internetu. Te su aplikacije izvrsne za učenike koji žele voditi bilješke, nastavnike koji vole pratiti razredne aktivnosti i za one koji jednostavno vole rukom napisane bilješke.

Kao i prije popisa najboljih aplikacija za osobni trening za Android i aplikacija za filmove za Android, dijelim popis najboljih aplikacija za Android za rukom napisane bilješke

Popis najboljih najboljih Android aplikacija za rukopisne bilješke

Bilješka rukopisa Notepad Lite

play.google.com

Bilješka o rukopisu intuitivna je aplikacija za bilješke rukopisa koja služi kao vaša ljepljiva bilješka, popis obveza, bilješka i dnevnik - sve na dodir vašeg prsta. Nikada nemojte prolaziti kroz zgužvane komade papira, gubite važne bljeskove nadahnuća ili dopustite da vam nepouzdana autoispravka ponovno ometa brzinu misli. Ovo je moja osobna najbolja aplikacija za rukopisne bilješke za android.

Lignje (nekada Papirus)

android.app-liv.jp

Ipak, još jedna dobra aplikacija za rukopisne bilješke za android, Lignja je aplikacija za prirodni rukopis koja djeluje bilježenjem. Vođenje bilješki koje koristite poput papira, ali uz fleksibilnost i prednosti moderne tehnologije. S Lignjama možete ići dalje od papira!

FiiWrite

play.google.com

FiiWrite je jednostavna aplikacija koja vam omogućuje bojanje ili rukopis. Ova je aplikacija jednostavna verzija aplikacije koja se zove FiiNote. Ako u nekom slučaju želite koristiti tipkovnicu i tipkati, to možete učiniti samo ako preuzmete FiiNote.

Bilješke s predavanja $3.75

play.google.com

LectureNotes je aplikacija za bilješke za Android. Jednostavno možete bilježiti na ekranu rukopisom. Jednostavan je i lagan za upotrebu i ne zahtijeva internetsku vezu. Aplikacija omogućuje glatko pisanje, zumiranje, pomicanje i tipkanje. Aplikacija košta 3,75 USD.

INKredible - Napomena rukopisa

play.google.com

Još jedna izvrsna aplikacija na popisu najboljih Android aplikacija za rukom napisane bilješke je INKredible. To je prekrasna aplikacija, jednostavna i najvažnije korisna. Kada upotrebljavate ovu aplikaciju, pisanje na vašem Android uređaju osjećat će se sjajno. Savršena je opcija za crtanje i bilježenje.

DioNote - Bilješka o rukopisu

play.google.com

DioNote je ručno napisana aplikacija za bilješke koja vam omogućuje pisanje bilješki vlastitim rukopisom. Bilješke možete stvoriti jednostavno koristeći vlastiti rukopis i crteže iz ruku. Odabirom ove aplikacije dočekat ćete fleksibilne mogućnosti i kreativnost.

Povezano - NAJBOLJE APLIKACIJE ANDROID FOTOGRAFIJE ZA 2014. GODINU

Povezano - NAJBOLJI MATEMATIČKI, POSLOVNI I OSOBNI Android programi za 2014. godinu

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found