Vodiči

Kako popraviti iPhone neće se povezati s iTunesom

Vaš iPhone neće se povezati s iTunesom? Niste jedini! Mnogi vlasnici ovog uređaja žalili su se na isti problem, a ovdje ćemo podijeliti nekoliko potencijalnih rješenja. Pokušajte ih jedan po jedan i nadamo se da će problem biti riješen. Ako ne, posjetite jednu od Apple trgovina.

Također pogledajte: Kako riješiti probleme s Wi-Fi-jem na iPhoneu?

iPhone se neće povezati s iTunesom

www.pcmag.com

Rješenje br. 1: USB priključak i kabel

Isključite sve i ponovo priključite. Ako se vaš uređaj i dalje ne može povezati s iTunesom, pokušajte s drugim USB priključkom. Pokušajte s drugim kabelom. Također, iskopčajte svu drugu USB dodatnu opremu koja je trenutno priključena, osim vašeg iPhonea.

Rješenje br.2: Ponovo pokrenite iPhone

Da biste ponovo pokrenuli iPhone, pritisnite i držite gumb za spavanje / buđenje, a nakon što se klizač pojavi na zaslonu, povucite ga i isključite pametni telefon. Zatim pritisnite i držite gumb za spavanje / buđenje da biste ga ponovno uključili.

www.iphonehacks.com

Rješenje br.3: Ponovo pokrenite računalo

Kad naiđete na problem poput ovog, ponovo pokrenite računalo jer će se tako ponovo pokrenuti USB priključci koji mogu riješiti problem. Nakon što se računalo pokrene, pokušajte se ponovo povezati s iTunesom.

Rješenje br.4: Ažurirajte iTunes

Morate biti sigurni da imate najnoviju verziju iTunes softvera instaliranu na računalu. Provjera ažuriranja iTunesa vrlo je jednostavna.

Korisnici Maca:

  • Otvorite iTunes softver
  • Odaberite iTunes na traci izbornika
  • Kliknite Provjeri ima li ažuriranja
  • Slijedite dane korake za instaliranje najnovije verzije

Napomena za korisnike Maca: Da biste koristili najnoviju verziju iTunesa, potreban vam je OS X 10.8.5 ili noviji.

Korisnici Windowsa:

  • Otvorite iTunes softver
  • Odaberite pomoć s trake izbornika
  • Kliknite Provjeri ima li ažuriranja
  • Slijedite dane korake za instaliranje najnovije verzije

Napomena za korisnike Windowsa: Da biste koristili najnoviju verziju iTunesa, potreban vam je Windows 7 ili noviji.

Rješenje br. 5: Ponovno instalirajte iTunes

Ako prethodna rješenja nisu riješila problem, a vaš se iPhone neće povezati s iTunesom, trebali biste ponovo instalirati softver. Uklonite ga s računala, preuzmite najnoviju verziju odavde i instalirajte. Kada deinstalirate iTunes, trebali biste također deinstalirati QuickTime, Bonjour, Apple Software Update, Apple Mobile Device Support i Apple Application Support.

Rješenje br.6: Onemogućite antivirusni softver

Postoji mnoštvo problema i pogrešaka koje se mogu pojaviti kada pokušate povezati iPhone s iTunesom, a problem često rješava privremeno onemogućavanje antivirusa. Isprobajte to jer vam može uspjeti.

Rješenje br.7: Resetirajte sve postavke

Možete resetirati sve postavke na iPhoneu, a zatim se pokušati ponovo povezati. Da biste to učinili, idite na Postavke> Općenito> Poništi> Poništi sve postavke, a zatim dodirnite Vrati sve postavke za potvrdu. Vaši će podaci ostati netaknuti.

www.everythingicafe.com

Rješenje br.8: Izbrišite sav sadržaj i postavke

Ako se iPhone ne poveže s iTunesom iako ste isprobali sva gore navedena rješenja, možete izbrisati sav sadržaj i postavke. Za razliku od prethodnog rješenja, time ćete izbrisati sve svoje osobne postavke, aplikacije i podatke s uređaja, pa stvorite sigurnosnu kopiju.

Učinite sljedeće: idite na Postavke> Općenito> Poništi> Izbriši sav sadržaj i postavke, a zatim dodirnite Izbriši sav sadržaj i postavke za potvrdu. Nakon što se uređaj izbriše, ponovo će se pokrenuti. Slijedite korake na zaslonu da biste ga postavili kao novi uređaj.

www.everythingicafe.com

Mnogi su korisnici riješili problem jednim od rješenja koja smo ovdje naveli, ali ako ste isprobali sva, a vaš se iPhone neće povezati s iTunesom, najbolje je posjetiti jednu od Apple trgovina.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found