Vodiči

Kako postaviti i promijeniti zadane aplikacije na Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 i S8 Plus isporučuju se s određenim brojem unaprijed instaliranih aplikacija. Iako postoji bloatware koji možete ukloniti ili onemogućiti, postoje i ključne aplikacije kao što su aplikacija za razmjenu poruka, aplikacija za pozivanje itd. Ali, aplikacije koje su postavljene prema zadanim postavkama možda vam se neće svidjeti. Google Play jedna je od najvećih trgovina aplikacija, u kojoj možete pronaći gotovo sve. Ako vam se aplikacija za pozivanje ili pregledavanje ne sviđa na vašem uređaju, možete preuzeti aplikaciju treće strane. Ako želite promijeniti zadane aplikacije na Galaxy S8, nastavite čitati jer ćemo vam pokazati kako to učiniti.

Također pogledajte: Kako prilagoditi brze postavke na Samsung Galaxy S8

Postavljanje i promjena zadanih aplikacija na Galaxy S8

Ono što Android čini tako zanimljivim i popularnim jest činjenica da možete promijeniti baš sve. Drugim riječima, vaš telefon može izgledati potpuno drugačije u usporedbi s postavkom izvan okvira.

Aplikacije koje su zadane prema zadanim postavkama mogu vam biti dosadne, a ako je to slučaj, ništa vas ne sprječava da ih promijenite. Odlaskom na Google Play možete preuzeti i instalirati željene aplikacije. Možete promijeniti pokretač kuće, preglednik, aplikaciju za razmjenu poruka, aplikaciju za pozivanje itd.

Kada preuzmete aplikaciju, možda će vas se pitati želite li aplikaciju upotrebljavati kao zadanu. U istu svrhu možete preuzeti više aplikacija, kao što su razmjena poruka ili pozivanje. Dakle, morat ćete odabrati onu kao zadanu. Tvoj izbor. Da biste promijenili zadane aplikacije na Galaxy S8 (preglednik, pozivi, razmjena poruka i aplikacija na početnom zaslonu), slijedite ove korake u nastavku:

  • Otvorite aplikaciju Postavke na uređaju
  • Sada dodirnite Aplikacije
  • Zatim dodirnite tri točke u gornjem desnom kutu da biste otvorili izbornik
  • Dodirnite Zadane aplikacije
  • Vidjet ćete aplikacije postavljene prema zadanim postavkama, kao što su početni zaslon, aplikacija za razmjenu poruka itd.

Recimo da želite promijeniti aplikaciju Početni zaslon. Sve što trebate je dodirnuti Početni zaslon, a zatim odaberite aplikaciju koju želite koristiti kao zadanu.

9to5google.com

Možete se prebacivati ​​između aplikacija kad god želite. Ako vam se aplikacija za razmjenu poruka koju ste upravo preuzeli ne sviđa, preuzmite drugu i postavite je kao zadanu, samo ponovite gornje korake.

Također možete pročitati: Kako deinstalirati aplikacije na Samsung Galaxy S8

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found