Vodiči

Kako promijeniti ime i korisničko ime na Twitteru

Možda postoje razni razlozi zbog kojih biste željeli promijeniti ime na Twitteru. Međutim, bez obzira na razlog, ovo je vrlo jednostavan postupak i može se obaviti u samo nekoliko sekundi. Oni koji dugo koriste Twitter moraju biti dobro upoznati s postupkom, međutim, ako ste novi na Twitteru i ne znate kako promijeniti svoje ime ili korisničko ime na Twitteru, znajte to ovdje. Objasnili smo obje stvari, promijenivši ime i korisničko ime na Twitteru.

Također pogledajte: Kako isključiti automatsku reprodukciju videozapisa na Twitteru

Kako promijeniti ime na Twitteru

Ovo je korak po korak. Svaki je korak detaljno objašnjen i sve je vrlo jednostavno.

Korak 1:

Prvo se prijavite na svoj Twitter račun otvaranjem bilo kojeg preglednika. Trebat ćete navesti svoje korisničko ime i lozinku. Također možete staviti id e-pošte umjesto korisničkog imena. Zatim kliknite gumb za prijavu i odvest će vas na početnu stranicu Twittera.

Korak 2:

Sljedeći je korak ići na svoj profil. To možete učiniti klikom na svoju fotografiju.

Korak 3:

Na svom Twitter profilu kliknite Uredi profil koji se nalazi s desne strane zaslona.

Korak 4:

Odmah ispod fotografije vašeg profila nalazi se polje za vaše ime na Twitteru. Dodajte ime koje želite i nakon što završite, kliknite Spremi promjene na desnoj strani zaslona.

To je to. Sad ste promijenili ime na Twitteru. U odjeljku Uređivanje profila također možete promijeniti fotografiju profila, promijeniti biografiju, mjesto i nekoliko drugih stvari.

Kako promijeniti korisničko ime za Twitter

Promjena korisničkog imena na Twitteru također je vrlo jednostavna. Slijedite korake u nastavku i gotovi ste za tren.

Korak 1:

Prvo se prijavite na svoj Twitter račun tako što ćete navesti sve detalje, poput korisničkog imena, lozinke ili id-a i lozinke e-pošte. Bit ćete preusmjereni na početnu stranicu. U slučaju da ste zaboravili lozinku, kliknite gumb ‘zaboravio lozinku’ i to će vam pomoći da oporavite svoj račun.

Korak 2:

Dodirnite ikonu zupčanika sive boje koja bi mogla biti i ikona profila koja se sastoji od slike vaše profilne slike. Donijet će padajući izbornik s kojeg trebate ponovo kliknuti opciju Postavke.

Korak 3:

Zatim kliknite karticu računa s lijeve strane. Prikazat će se sučelje koje se sastoji od različitih polja kao što su korisničko ime, e-pošta itd. Dodirnite polje Korisničko ime i upišite željeno korisničko ime. Korisničko ime mora biti jedinstveno, pa pokušajte dodati brojeve, donje crte itd. Da bi bilo ekskluzivno. Ako je korisničko ime koje ste odabrali zauzeto, od vas će se zatražiti da odaberete drugo.

Korak 4:

Kada završite, kliknite plavu boju ‘Spremi promjene’ i vaše će novo korisničko ime biti spremljeno.

Ova promjena imena ili korisničkog imena neće imati utjecaja na vaše sljedbenike ili izravne poruke. Sve ostalo u vezi s vašim Twitter računom ostat će isto.

Dakle, promjena imena i korisničkog imena na Twitteru vrlo je jednostavan postupak, pa sve što trebate jest slijediti gore spomenute korake i to ćete začas učiniti. Ako želite, ime i korisničko ime također se mogu promijeniti pomoću aplikacije Twitter. Postupak je gotovo isti gdje trebate dodirnuti fotografiju profila za ime ili ikonu zupčanika za korisničko ime, a zatim slijediti isti postupak kao što je gore objašnjeno.

Također pogledajte: Kako deaktivirati svoj Twitter račun

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found