Vodiči

Kako riješiti probleme s sporim punjenjem Galaxy Note 8

Čekanje da se baterija telefona pojača moglo bi postati prilično iritantno ako je predugo vrijeme predugo. U tom procesu čovjek počinje koristiti telefon što dodatno odgađa potpuno punjenje. Gigantska Note 8 koja ima neizmjenjivu bateriju od 3300 mAH jedan je od najboljih pametnih telefona u svijetu. Iako je uređaj nedavno pokrenut, postoje neki korisnici koji se suočavaju s sporim punjenjem na svom uređaju.

Samsung nudi brzo punjenje i za bežično i za kabelsko punjenje. Idealno bi bilo da se vaš telefon napuni 100% za otprilike 1 sat i 30 minuta, s obzirom na to da niste svaki put dodirnuli telefon kako biste provjerili stvari. Možete isključiti dodatnih 15 ili 20 minuta ako ga isključite ili napunite u načinu rada u zrakoplovu. Ali ako utvrdite da vam Note 8 traje jako dugo, možda postoji problem. Dakle, ako ste suočeni s ovim problemom na uređaju, pročitajte ovaj članak jer smo ovdje razgovarali o tome kako riješiti probleme s sporim punjenjem Galaxy Note 8.

Također pogledajte: Kako riješiti probleme s Wi-Fi sustavom Galaxy Note 8

Kako riješiti probleme s sporim punjenjem Galaxy Note 8

Provjerite je li omogućeno brzo punjenje

Prvo što biste trebali uzeti u obzir jest provjeriti je li brzo punjenje omogućeno na vašoj bilješci 8. Evo kako to možete provjeriti. Korisnici bežičnog i kabelskog punjača slijedit će isti korak.

  • Idite na Postavke na svojoj bilješci 8
  • Pomaknite se do opcije Baterija na ovom zaslonu
  • Dodirnite Baterija da biste dobili više opcija
  • Uz ostale opcije, bitne su dvije mogućnosti bitne za ovu situaciju - jedna je brzo punjenje kabela, a druga brzo bežično punjenje
  • Ovisno o načinu punjenja kabelom ili bežičnom mrežom, provjerite je li opcija pored njih omogućena ili ne
  • Ako ne, uključite ih
  • Zatim izađite iz zaslona i napunite telefon kako biste provjerili je li postupak punjenja pojačan ili nije.

Provjerite priključak za punjenje

Sljedeće rješenje problema s punjenjem Galaxy Note 8 bilo bi provjeriti priključak za punjenje. Ovo je namijenjeno onima koji koriste kablove za punjenje telefona. Pažljivo pregledajte otvor svoje Note 8 i provjerite ima li savijenih otvora, oštećenja tekućine ili korozije. Provjerite je li kabel labav. Ako je vaša luka oštećena, napomena 8 će vam trebati da se napuni.

Provjerite kabel

Moramo priznati da naši kabeli za punjenje prolaze kroz teško vrijeme kad ih nemilosrdno strpamo u torbe ili džepove dok ih nosimo na posao ili tijekom putovanja. Ako je na kabelu pukotina ili posjekotina, vjerojatno je nešto oštećeno i morat ćete razmisliti o promjeni.

Provjerite mjesto punjenja

Drugi problem mogao bi biti neispravno mjesto punjenja. Slab izvor napajanja nikada neće brzo napuniti pametni telefon. Priključite drugi mobitel kako biste provjerili javlja li se isti problem i na drugim mobitelima ili pokušajte prebaciti na drugu točku punjenja. Ovo može riješiti vaš problem.

Provjerite ima li ažuriranja

Jeste li provjerili ima li ažuriranja u posljednje vrijeme? Idite na Postavke> O telefonu> Ažuriranja softvera> Provjeri ima li ažuriranja. Vjerojatno vas već očekuje ažuriranje. Ažuriranja uvijek dolaze s popravcima. Ako postoji problem u softveru, to će biti riješeno.

Čak i nakon što slijedite gornje točke i poduzmete potrebne korake kako biste riješili probleme sa sporim punjenjem Galaxy Note 8, a čini se da je problem i dalje prisutan, najbolje je da posjetite ovlaštenu trgovinu Samsung ili svog mobilnog operatera.

Također pogledajte: Kako riješiti probleme sa skenerom otiska prsta Galaxy Note 8

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found