Vodiči

Kako riješiti problem sa signalom Xiaomi Mi4

Pa, ako ste tehnička osoba koja nije ograničena samo na etablirane marke i otvorena je čak i isprobati nove marke koje se pojavljuju na tržištu, onda je jedna od marki koju ste mogli vidjeti i razvijati se u posljednjih nekoliko godina Xiaomi . Ova je kineska tvrtka zauzela svijet nudeći kvalitetne proizvode po zaista pristupačnim cijenama i dala velike šanse za svoj novac. To je nesumnjivo tvrtka kojoj se radujemo u narednim godinama.

Jedan od njihovih proizvoda, Mi4, postigao je velik uspjeh i prodavao se u velikom broju diljem svijeta. Uređaj je stvarno izvrstan i ima sve značajke koje bi osoba željela imati u svom mobitelu i to po sasvim prihvatljivoj cijeni. Ali kao i bilo koji drugi uređaj bilo koje druge tvrtke, ovaj uređaj također nije potpuno bez nekih manjih problema i grešaka. Jedan od takvih problema je problem sa signalom Xiaomi Mi4. Mnogi se ljudi žale na lošu mrežnu vezu ili gubitak signala ili slabu snagu signala. Ali ovo nije problem zbog kojeg biste se trebali brinuti jer kao i svi drugi problemi i ovaj ima neke popravke koje možete zauvijek riješiti ovog problema sa signalom Xiaomi Mi4. Dakle, evo nekoliko stvari koje biste trebali učiniti kada naiđete na ovakav problem.

Ovdje se također raspravlja o rješenjima za druge probleme s telefonom Xiaomi, kao što je Xiaomi Mi4 wifi problem, problem pregrijavanja Xiaomi Mi3 i mnoga druga.

Također pogledajte- Kako riješiti problem brzog pražnjenja baterije tvrtke Xiaomi

Ispravci za problem sa signalom Xiaomi Mi4

  • Prvo što možete pokušati je ponovno pokrenuti telefon da biste vidjeli može li to pomoći. Dakle, samo isključite telefon i ponovno ga uključite nakon 1-2 minute.

    Izvor slike-techdisko.com

  • Ako vam ponovno pokretanje telefona ne pomogne, provjerite je li SIM kartica pravilno umetnuta u utor za SIM karticu ili nije. Dakle, isključite svoj Mi4 telefon i otvorite stražnji poklopac za dosezanje utora za SIM karticu. Provjerite je li ispravno instaliran. Ako SIM klizi s ladice, možete upotrijebiti i malo trake na stražnjoj strani SIM-a da ostane na mjestu. Nakon ovoga samo ponovno uključite telefon.

    Izvor slike - pocketnow.com

  • Također biste trebali provjeriti kakav je status SIM kartice koja se koristi. Dakle, ono što biste trebali učiniti je, samo idite na sučelje za pozivanje i unesite sljedeći kod.

“* # * # 64663 # * # *”

Ovaj će vas kôd dovesti u način testiranja hardvera. Ovdje možete provjeriti status bilo koje hardverske komponente telefona, uključujući SIM karticu. Dakle, provjerite kakav je status SIM kartice i radi li ispravno u skladu s telefonom.

  • Također provjerite je li SIM u redu ili nije. Možda je vaš SIM oštećen i zato imate ovaj problem. Zato isključite svoj Mi4 telefon. Nakon toga zamijenite SIM drugim SIM-om i provjerite radi li telefon u redu s tim drugim SIM-om. Ako se dogodi, krivac je vaš SIM.
  • Ako telefon ne može otkriti mrežu, možete je i ručno odabrati. To se može učiniti odlaskom u Postavke, a zatim u Postavkama samo dodirnite Mreže. U izborniku koji se pojavi samo potražite dostupne mreže, a zatim s popisa operatora koji se pojavljuje odaberite operatora na kojem SIM radi. Nakon toga trebali biste ponovno pokrenuti telefon. Vaš će telefon biti registriran na mreži i moći ćete upućivati ​​pozive i primati poruke.

Jednom kada je mreža odabrana, također se možete vratiti na opciju Postavke, a zatim ponovo postaviti izbor mreže kao Automatski umjesto Ručno.

  • Moglo bi se dogoditi i da mjesto s kojeg koristite telefon nema dovoljnu snagu signala i uopće nije krivnja SIM-a. Stoga možete jednostavno pokušati upotrijebiti telefon s nekog drugog mjesta gdje signal pravilno dolazi.

Gore navedene metode moraju biti u stanju riješiti ovaj problem sa signalom Xiaomi Mi4. Ako se to ne dogodi, tada postoji ozbiljan problem s vašim telefonom i trebali biste ga odnijeti u servisni centar Xiaomi i provjeriti kod tehničara.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found