Vodiči

Najbolje najbolje karaoke aplikacije za Android

Mnogim ljudima život svakim danom postaje sve stresniji. Tada je vitalno pronaći barem jednu aktivnost za napuštanje stresa koja će vam pomoći olakšati život i zabaviti se. Glazba je glavni dio naše društvene aktivnosti. Svi vole glazbu i skloni su aktivnom sudjelovanju u pjevanju. Pomoću karaoke uređaja možete zabaviti svoje pjevanje. Međutim, nije moguće svugdje nabaviti karaoke stroj, u tom slučaju dobro dođe Android uređaj jer na njemu postoji mnogo karaoke aplikacija koje se mogu preuzeti i reproducirati. Ako želite pjevati s prijateljima ili želite dodati neke dodatne elemente u svoje pjevanje, tada možete koristiti ove aplikacije. Pogledajte popis u nastavku koji uključuje neke od najboljih karaoke aplikacija koje možete preuzeti na svoj uređaj.

Vidi također: Najbolji besplatni softver za proizvodnju glazbe

Najbolje karaoke aplikacije za Android

Smule

Jedna je od najboljih aplikacija za pjevanje za Android u 2019. Korištenjem ove aplikacije možete pjevati s prijateljima. Možete raditi solo ili duet s ljudima širom svijeta. Postoje mnogi audio efekti i video filtri koji se mogu primijeniti tijekom pjevanja vaše omiljene pjesme. Možete pjevati uživo ili snimati pjesmu pomoću aplikacije koja se može fino podesiti pomoću značajki. Korekcija visine tona, poliranje vokala, vizualni filtri i mnoge druge opcije dostupne su u aplikaciji.

Preuzmite Smule

Crvene karaoke

Ovo je još jedna izvrsna aplikacija koja je potpuno besplatna. Na ovoj platformi dostupno je više od 100 tisuća pjesama s kojih možete pjevati. Ova aplikacija također ima 10 milijuna korisnika, što je vrlo dobra publika za vaše pjesme. Možete snimati solo, duet, grupne pjesme, dodati filtre u svoj glas, dodati teme i vizualne efekte svojim pjesmama i video zapisima.

Preuzmite Red Karaoke

Jaram

Yokee je besplatna za upotrebu karaoke aplikacije koja je dostupna u trgovini Google Play. Dobio je više od 100 milijuna preuzimanja koja pokazuju njegovu ogromnu bazu korisnika i popularnost. U ovoj su aplikaciji dostupni milijuni karaoke pjesama. Štoviše, možete odabrati da pjevate zajedno s prijateljima ili izvodite solo.

Preuzmite Yokee

Mi pjevamo

Rang je na prvom mjestu u trgovini Google Play s ljestvicom za preuzimanje. Zabavna je i jednostavna aplikacija koja vam omogućuje da pjevate s prijateljima ili umjetnicima. Možete stvoriti fantastične videozapise i povezati ih sa svojim društvenim računima, uključujući Facebook, Twitter itd.

Preuzmite WeSing

StarMaker

Poznata je besplatna aplikacija za karaoke. Ova aplikacija ima više od 50 milijuna korisnika i redovito se ažurira s najnovijim pjesmama. Također možete dobiti VIP članstvo za neke dodatne značajke.

Preuzmite StarMaker

Midifun karaoke

Jedna je od najomiljenijih karaoke aplikacija. Glavna značajka ove aplikacije je da radi bez internetske veze. U ovoj aplikaciji možete odabrati stotine pjesama.

Preuzmite Midifun Karaoke

SingPlay

Ovu je karaoke aplikaciju razvila tvrtka KineMaster Corporation i pristojna je aplikacija s dobrim sučeljem. Ova aplikacija obično pretvara mp3 pjesme u karaoke uklanjanjem vokala. Nudi razne načine karaoke.

Preuzmite SingPlay

Singa

Smatra se jednom od najboljih aplikacija za pjevanje koja sadrži više od 60 tisuća pjesama. Sadrži pjesme svih popularnih zvijezda na planeti. Pomoću ove aplikacije možete pjevati solo ili pjevati s prijateljima. Dostupni su i mnogi kurirani popisi za reprodukciju. Izuzetno je zabavan i jednostavan za upotrebu.

Preuzmi Singa

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found