Vodiči

Kako omogućiti i onemogućiti 3D dodir na iPhoneu 6s i 6s Plus

Od trenutka kada je Apple najavio iPhone 6s i iPhone 6s Plus, svi su nestrpljivo čekali da ova dva uređaja postanu dostupna za kupnju. A jednom kad su to učinili, odmah su postali veliki hit na tržištu. Već smo navikli na činjenicu da Apple zna što korisnici žele, pa se tvrtka trudi da to isporuči. Svaki novi iPhone ili bilo koji drugi Appleov proizvod dolazi s novim značajkama i opcijama, a to je bio slučaj s ova dva uređaja. Jedna od značajki koja ova dva pametna telefona čini toliko popularnima je 3D dodir, a u ovom ćemo vam članku pokazati kako omogućiti i onemogućiti 3D dodir na svojim iPhone 6s i iPhone 6s Plus.

Također možete pročitati: Kako očistiti predmemoriju App Store na iPhoneu i iPadu

Kako omogućiti i onemogućiti 3D dodir na svojim iPhone 6s i iPhone 6s Plus

www.digitaltrends.com

Apple je predstavio značajku 3D dodir kao sljedeću generaciju multi-touch-a. Kad je ova značajka aktivirana, vaš iPhone može osjetiti koliki pritisak vršite na njegov zaslon. Postoji nekoliko 3D dodirnih radnji, uključujući Peek i Pop i Quick Actions.

Zaviri i skoči - lagani pritisak na zaslon kada koristite aplikaciju omogućuje vam zavirivanje u sadržaj, na primjer, zavirivanje u vaše poruke ili e-poštu prije nego što ih otvorite; Da biste "upali" u sadržaj aplikacije, malo jače pritisnite na zaslon.

Brze radnje - ovo djeluje kao prečac do vaših omiljenih stvari na iPhoneu.

Omogućite ili onemogućite 3D dodir

Sve je prilično jednostavno:

  • Idite na Postavke
  • Dodirnite Općenito
  • Zatim dodirnite Pristupačnost
  • Sada dodirnite 3D Touch
  • Samo prebacite prekidač da biste omogućili ili onemogućili ovu značajku

Također možete omogućiti 3D osjetljivost na dodir.

www.gottabemobile.com

Ako ste upravo onemogućili 3D dodir i ako ga želite aktivirati kasnije, slijedite gore navedene korake i ponovo prebacite prekidač.

Izvor slike: www.stuff.tv

Također možete pročitati: Kako omogućiti "Hej Siri" na iOS 9

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found