Vodiči

Najbolje aplikacije za pedometar za Android

Obično se pedometar koristi za brojanje svakog koraka osobe. Uređaj djeluje pomoću tehnike otkrivanja pokreta. Kako živimo u digitalnoj eri, programeri pokušavaju svaki posao učiniti jednostavnim i temeljenim na aplikacijama. Dakle, tu su i aplikacije pedometra koje će vam pomoći da imate uvid u svoje svakodnevne aktivnosti. Ne morate nositi dodatni uređaj. Mobitel će raditi kao brojač koraka. Ovdje ćemo razgovarati o nekim od najboljih aplikacija za pedometar za Android korisnike.

Vidi također: Najbolje besplatne pokrenute aplikacije za Android

Google Fit

Ako želite zdrav i aktivan život, ovo je dobra aplikacija za korake za početak. Aplikacija je apsolutno besplatna i nema dodataka koji bi i vas smetali. Aplikacija je povezana s 'Američkom udrugom za srce (AHA)' i 'Svjetskom zdravstvenom organizacijom (WHO)'. Ima dvije nove značajke Heart Points i Move Minutes. Postoji preporuka SZO i AHA o tjelesnoj aktivnosti koja vam je potrebna za poboljšanje zdravlja, uključujući srce. Minute kretanja prate vaše kretanje. Točka srca dodaje točku na vaš popis, dok obavljanje nekih teških poslova brže pumpa srce. Aplikacija koristi senzore Android telefona. Pametne satove Wear OS podržava i aplikacija Fit. Senzorima bilježi tempo, rutu i brzinu. Ne ometa ostale aplikacije. Sva vaša fizička aktivnost bilježit će se svakodnevno i možete je provjeriti bilo kada.

Preuzmite Google Fit

Fitbit

Fitbit je još jedna besplatna aplikacija za praćenje šetnji, trčanja ili planinarenja pomoću GPS-a. Također možete voditi dnevnik kako biste znali svoje aktivnosti poput svakodnevnih treninga i joge. Postoje opcije za praćenje vaše težine i kalorija koje svakodnevno unosite. Tu je i praćenje otkucaja srca.

Preuzmite Fitbit

Runtastični koraci

S lakoćom možete pratiti svoju dnevnu razinu aktivnosti. Ima besplatnu verziju, a također i plaćenu. Pomaže u evidenciji vaše pješačke udaljenosti, dnevno potrošenih kalorija i aktivnih minuta. Može se integrirati s Google Fitom. Ako iskoristite premium članstvo, sve će se značajke otključati.

Preuzmite Runastic Steps

Trkač

Gotovo 50 milijuna korisnika vjeruje aplikaciji Runkeeper GPS. Možete lako proći kroz vaš napredak, pratiti vježbanje i postaviti cilj. Možete pozvati prijatelje, izazivati ​​jedni druge ili promatrati napredak drugih i dobiti više motivacije dijeljenjem postignuća. Ima besplatnu verziju. Za iskorištavanje premije naplatit će se mjesečna naknada.

Preuzmi Runkeeper

Noom Walk hodalica

Ova aplikacija koraka je potpuno besplatna za instalaciju. Noom Walk broji korake svakodnevno. Dobra strana ove aplikacije je što je potrošnja baterije vrlo mala. S prijateljima se možete povezati putem društvenih platformi. Integriran je s Noom Coach: Planom mršavljenja kako bi vam pomogao da smršavite.

Preuzmite Noom Walk pedometer

Pedometar

Ovo je vrlo jednostavna i besplatna aplikacija s oglasima. Bilježi vaše korake, kao i potrošene kalorije za aktivnost. Bit će tu i udaljenost koju ste prešli te vaša brzina i vrijeme. Svoj napredak možete objaviti na društvenim mrežama.

Preuzmite Pedometer

MyFitnessPal

Ako planirate smršaviti, ova moćna aplikacija bit će vam vrlo korisna. Aplikacija ima puno vrlo dobrih recenzija sretnih korisnika. Ima brojač kalorija. Ima skener crtičnog koda i najveću bazu podataka o hrani. Čak će se i sve makronaredbe vaše hrane točno izračunati. Možete postaviti cilj u aplikaciji i započeti aktivnosti da biste dosegnuli tamo gdje želite biti. Možete dodati svoje prijatelje i podijeliti svoj napredak i fotografije da biste postali motivirani.

Preuzmite MyFitnessPal

Pedometar, brojač koraka i aplikacija za praćenje mršavljenja

Ovo je brojač koraka i također aplikacija za praćenje mršavljenja. Možete voditi evidenciju svojih svakodnevnih aktivnosti. Možete stvoriti grupe za zajedničko vježbanje. Svi vaši koraci, težina i dnevno sagorijevanje kalorija bit će navedeni i prikazani. Na taj način možete lakše i brže postići svoje ciljeve.

Preuzmite aplikaciju za brojač koraka, brojač koraka i mršavljenje

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found