Vodiči

Kako riješiti problem ponovnog pokretanja na Sony Xperia Z

Sony Xperia Z, koji je opremljen svijetlim velikim zaslonom i prepun je puno atraktivnih značajki, otporan je na vodu i prašinu. Dizajn telefona je također savršen; tanak i tanak dizajn čini ga jednostavnim i ugodnim za držanje. Sveukupno, četverojezgreni procesor od 1,5 GHz, zaslon 1080 i vodootporna značajka čine ovaj pametni telefon izvrsnim.

Ali nažalost, neki ljudi doživljavaju   problem ponovnog pokretanja na njihovoj Sony Xperia Z. Mnogi su se korisnici žalili na problem na forumu. Prema njihovim riječima, njihov se telefon neprestano ponovno pokreće bez ikakvog posebnog razloga.

Ako ste kupili Sony Xperia Z, onda je bolje znati rješenje problema ponovnog pokretanja na Sony Xperia Z, tako da ga možete lako riješiti ako se problem pojavi na vašem pametnom telefonu. U nastavku su objašnjena neka od potencijalnih rješenja ovog problema sa slučajnim ponovnim pokretanjem.

Također pogledajte: Uobičajeni problemi Sony Xperia Z i njihova rješenja

Potencijalna rješenja za problem ponovnog pokretanja na Sony Xperia Z

www.sonymobile.com

Metoda 1:

Pritisnite tipku za uključivanje i isključivanje i držite ih najmanje 10 sekundi. Otpustite tipke kad telefon tri puta zavibrira i provjerite je li problem riješen.

Metoda 2:

Možete pokušati riješiti problem ponovnog pokretanja na Sony Xperia Z popravkom telefona pomoću Sonyjevog softvera. Ali prvo, za to morate preuzeti softver PC Companion, koji je dostupan na web mjestu tvrtke Sony. Preuzmite ga na računalo, a zatim idite na Zona podrške> Start> Ažuriranje softvera telefona> Start. Ako na telefonu već imate najnoviju verziju, odaberite Popravi telefon, a zatim slijedite dane upute.

xperiaminicyanogen.wordpress.com

3. metoda:

  • Isključite telefon
  • Nabavite papir s mall-a
  • Precizno zacrtajte papir između baterije i klina telefona
  • Neka baterija savršeno čvrsto sjedne u utičnicu.

Ako se ovaj problem dogodio zbog nepravilnog postavljanja baterije, ovom bi se metodom mogao popraviti.

Metoda 4:

Ponekad se ovaj problem dogodi ako je vaš b attery p in oštećen, pa provjerite jesu li igle pravilno poredane. Ako utvrdite da pribadače nisu posložene na pravi način, isprobajte sljedeće:

  • Nabavite komad aluminijske folije
  • Postavite aluminijsku foliju između zatiča i konektora baterije da biste vidjeli je li problem ponovno riješen.

www.ifixit.com

5. metoda:

Također možete pokušati instalirati prilagođeni ROM nakon ukorjenjivanja uređaja kako biste vidjeli je li taj problem riješen, jer ponekad je uzrok problema oštećeni softver za dionice koji vrlo često ponovno pokreće Xperia Z.

Metoda 6:

U slučaju da ste suočeni s ovim problemom nakon što instalirate bilo koju aplikaciju treće strane na svoj uređaj, možda je to krivac ovog problema s ponovnim pokretanjem. Da biste to provjerili, morate uređaj pokrenuti u sigurnom načinu, što je učinjeno slijedeći donji postupak.

  • Prvo dodirnite i držite tipku za uključivanje.
  • Zatim odaberite opciju isključivanja i nastavite je držati.
  • Na zaslonu će se zatražiti siguran način rada. Dodirnite U redu i uređaj će se ponovo pokrenuti u sigurnom načinu.

Sada provjerite postoji li isti problem ili ne. U slučaju da telefon normalno funkcionira bez ikakvih problema, problem stvara jedna od aplikacija. Dakle, sljedeća stvar koju trebate učiniti je deinstalirati aplikacije treće strane dok se problem ne riješi. Možete početi s nedavno instaliranim aplikacijama. Da biste deinstalirali aplikacije:

Krenite prema Postavkama> Aplikacija> Prijeđite prstom do preuzetog zaslona> odaberite aplikaciju> Deinstaliraj> U redu i to je to.

Povezano - Kako riješiti problem ispuštanja Wifi-ja na Sony Xperia Z

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found