Vodiči

Najbolje najbolje besplatne igre Steam

Steam je globalna platforma za distribuciju internetskih igara. Pokrenula ga je u rujnu 2003. godine tvrtka Valve Corporation. Steam svojim korisnicima nudi i plaćene i besplatne igre. Možete odabrati između tisuća igara dostupnih u trgovini. Glavna značajka Steama uključuje automatsko ažuriranje igara, uštedu u oblaku itd. Steam je dostupan na raznim platformama poput Microsoft Windows, MacOS, Linux, Consoles, Mobile, Steam Machine itd. Ako ste igrač i tražite najbolje besplatno Parne igre, a zatim provjerite sadržaj u nastavku.

Također pogledajte: Top 10 najboljih igara na Steamu

Najbolje besplatne igre Steam

Dota 2

Dota 2 jedna je od najčešće igranih igara i definitivno jedna od najboljih besplatnih dostupnih na Steamu. Riječ je o mrežnoj igračkoj borilišnoj igri za više igrača koja je dostupna na Windowsima, Linuxu i OS X. Valve Corporation je objavila u srpnju 2013. godine. Igra se sastoji od dvije momčadi od po pet igrača. Glavni cilj timova je uništiti strukturu koju brani protivnički tim, a istovremeno zaštititi vašu. U igri postoji 117 likova koji su poznati kao heroji, a kojima upravljaju igrači momčadi. Svaki lik ima svoje vještine, moć i slabosti.

Igrajte Dota 2

Prsten Elysium

Ring of Elysium je Battle Royale, pucačka igra u prvom licu koju su razvili Tencent games. Izdan je 2018. za Windows. Šezdeset igrača padne na pustom otoku tvoreći tim od 4 igrača. Timovi se međusobno bore oružjem dostupnim na otoku i posljednji čovjek bilo koje momčadi koji pobjeđuje pobjeđuje u igri.

Igraj Ring of Elysium

Crni odred

Black Squad je među najbolje ocijenjenim igrama na Steamu. Izbačena je u srpnju 2017. Igra je pucačka igra za više igrača za prvo lice koju je razvio NS studio. Postoje mnoge kože koje možete kupiti novcem. U igri možete koristiti mnoštvo oružja na vojnoj osnovi.

Igrajte Black Squad

Put izgnanstva

Path of Exile je akciona igra za igranje uloga za jednog igrača i za više igrača koju su razvile igre Grinding Gear. Igra je objavljena za Windows 2013. godine, zatim Xbox 2017. i PlayStation 2019. Glavni lik istražuje područje boreći se protiv čudovišta i dovršavajući zadatke za dobivanje novčića.

Igraj Put izgnanstva

Kraljevstvo kraljevstva

Realm Royale je borbena kraljevska igra treće osobe koju su razvile igre Heroic Leap. Objavljen je 2018. za Windows na programu ranog pristupa Steama. Oko 100 igrača baci se na otok kako bi sakupili oružje i borili se do kraja duž zone smanjenja.

Igrajte Realm Royale

Team Fortress 2

Team Fortress 2 još je jedna izvrsna igra koju na Steamu možete igrati besplatno. To je igra za pucanje u prvom licu za više igrača. Možete birati između 9 različitih načina igranja poput Hvatanje zastave, Korisni teret itd. Igra se neprestano nadopunjuje novom opremom, kartama i načinima.

Igrajte Team Fortress 2

Smilja

Smite je objavljen 2015. godine i višenamjenska je mrežna igra borilišta. Igra ima različite načine igranja zajedno s različitim likovima. Idealno je za sve igrače vani, bez obzira na razini vještine. Igra uključuje ikone iz globalne mitologije. Dolazi s besplatnim redovitim ažuriranjima.

Igraj Smite

Rat grmljavina

War Thunder je vojna borbena vojska temeljena na besplatnim igrama. Igra je smještena na scene Drugog svjetskog rata i posvećena je oklopnim vozilima, zrakoplovstvu i brodskim zanatima. Dolazi s 80 karata i preko 1000 tenkova, helikoptera, zrakoplova, ratnih brodova i još mnogo toga. Igra ima izvrsnu grafiku i uključuje redovita ažuriranja koja donose nove države, vozila, karte i misije.

Igrajte War Thunder

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found