Vodiči

Kako napraviti snimke zaslona na Galaxy Note 8

Čini se da je Samsung Galaxy Note 8 izazvao val uzbuđenja kod obožavatelja Notea koji očajnički čekaju da iskuse visokotehnološke značajke ovog pametnog telefona. Iako je njegova vanjska površina sjajna i super otmjena, unutarnja je površina opskrbljena najnovijom tehnologijom. Jedna od kompetencija dobrog pametnog telefona je jednostavno snimanje zaslona, ​​a s Noteom 8 to možete učiniti sa stilom! Nastavite čitati da biste znali kako napraviti snimke zaslona na Galaxy Note 8.

Također pogledajte: Najbolje najbolje značajke Samsung Galaxy Note 8

Kako napraviti snimke zaslona na Galaxy Note 8: Korištenje S olovke:

Budući da ovdje govorimo o Noteu 8, S Pen je fantastičan dio ovog prekrasnog djela i Samsung osigurava da korisnici to najbolje iskoriste. Iako možete tipkati poruke i koristiti ih za prijevod drugih jezika, S Pen se također može koristiti za snimanje zaslona.

 • Prijeđite na zaslon ili aplikaciju koju želite snimiti kao snimku zaslona
 • Ako već imate S Pen u ruci, onda ga zadržite na zaslonu napomene 8 i kliknite gumb na S Pen-u da biste aktivirali izbornik Air Command, ako ga ne koristite, samo povucite S Pen da biste otvorili Air Command izbornik .
 • Na popisu izbornika Air Command odaberite Screen Write. Jednom kada napravite snimak zaslona, ​​dobit ćete popis naredbi koje će vam omogućiti da na snimci zaslona napravite bilješke ili ga uredite prema želji.

Kako napraviti snimke zaslona na Galaxy Note 8:Prijeđite prstom i hvatajte

Ovaj način snimanja zaslona prisutan je u gotovo svim najnovijim verzijama Samsung pametnih telefona. Morali biste aktivirati značajku u Postavkama.

 • Idite na Postavke
 • Pomaknite se dolje do Napredne značajke
 • Na ovoj stranici pronađite opciju Prevlačenje dlanom za snimanje i uključite je
 • Nakon što se ovo aktivira, možete snimiti zaslon prevlačenjem dlana preko zaslona kako biste snimili snimku zaslona željene stranice.

Kako napraviti snimke zaslona na Galaxy Note 8: Hardverske tipke

Ovo je tradicionalni način snimanja zaslona na svim Android pametnim telefonima, a Samsung je zadržao ovu značajku i za Galaxy Note 8. Ovdje možete napraviti snimku zaslona pomoću gumba za smanjivanje glasnoće i gumba za uključivanje.

 • Povucite zaslon ili aplikaciju za koju želite snimak zaslona
 • Sada držite nekoliko sekundi tipku za smanjivanje glasnoće i tipku za uključivanje / isključivanje
 • Primijetit ćete treperenje zaslona i odmah ćete dobiti spremnu za dijeljenje snimku zaslona koja se automatski sprema u Galeriju i obavijesti u slučaju da je kasnije želite podijeliti ili je želite zadržati za referencu kako biste je kasnije koristili.

Kako napraviti snimke zaslona na Galaxy Note 8: Snimanje pomicanja

Napomena 8 također vam omogućuje snimanje dugačkog snimka zaslona.

 • Otvorite zaslon ili web mjesto koje želite snimiti kao snimku zaslona
 • Upotrijebite način prevlačenja dlanom ili hardverskim gumbom i snimite snimak zaslona
 • Kako zaslon treperi i prikazuje se snimka zaslona, ​​dobit ćete pregled snimke zaslona s nekoliko opcija prikazanih na zaslonu.
 • Na ovom zaslonu kliknite Scroll Capture. Ova funkcija omogućuje pametnom telefonu pomicanje kroz sadržaj prikazan na zaslonu dok snimate više snimaka zaslona (nakon svakog snimka zaslona dobivate opciju Scroll Capture i morate nastaviti klikati na opciju dok ne napravite sve snimke zaslona). Ove se snimke zaslona automatski spojeni na dugačkom ekranu. Moći ćete vidjeti sve snimke zaslona zajedno. Značajka je vrlo zgodna kada se radujete primanju na znanje niza dugih uputa.

Slijedite gornje upute i uživajte u snimanju zaslona na bilješci 8.

Također pogledajte: Tipkovnica Samsung Galaxy Note 5 ne radi - kako to popraviti

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found