Vodiči

Kako popraviti Samsung Galaxy S3 da se ne podiže

Pri ruci imamo još jedno izdanje za koje su nam čitatelji napisali, a to je: Kako popraviti Samsung Galaxy S3 i ne zaostaje. Ispravili smo mnoštvo problema oko Samsung Galaxy S3, pa ako se suočite s tim problemom, čitajte dalje, a ako se suočavate s bilo kojim drugim problemom vezanim uz Galaxy S3, možete pročitati i druge članke objavljene na našoj web stranici. Ovo je uobičajeno pitanje za mnoge korisnike, a mi ćemo podijeliti nekoliko potencijalnih rješenja. Dakle, u ovom ćemo se članku usredotočiti na Kako popraviti Samsung Galaxy S3 da ne rješava problem.

Pogledajte također: Kako ažurirati Samsung Galaxy na Android 4.4 KitKat

Kako popraviti Samsung Galaxy S3 da se ne podiže

Slijedite ove korake za rješavanje problema kako biste riješili problem Samsung Galaxy S3 koji se ne diže

Teško ponovno pokrenite svoj Samsung Galaxy S3

Ovo je prva stvar koju biste trebali učiniti prilikom rješavanja problema poput uređaja koji se ne pokreće, uređaj je zaglavljen ili zaleđen, uređaj radi sporo itd. Nemojte to raditi samo jednom ili dvaput, već puno puta samo da biste napravili sigurni da zaista postoji problem s uključivanjem telefona. To rješava 50% takvih problema.

 • Pritisnite i držite tipku za pojačavanje glasnoće + tipku Home + tipku za uključivanje
 • Pričekajte da telefon zavibrira i logotip androida pojavi se na zaslonu, a zatim otpustite sve tipke
 • Odaberite Izbriši podatke / Vraćanje na tvorničke postavke pomoću gumba za glasnoću i gumba za uključivanje za odabir
 • izbriši sve korisničke podatke
 • Nakon toga ponovno pokrenite telefon tipkom za napajanje

Izvadite bateriju, pritisnite i držite tipku za uključivanje

Još jedan način da popravite da se Samsung Galaxy neće okrenuti je isušivanje statičkog elektriciteta pohranjenog u bilo kojoj električnoj komponenti telefona, što možda sprječava pravilno pokretanje telefona. Ono što trebate učiniti je izvaditi bateriju iz telefona, nakon što se ugasi, pritisnite i držite tipku za napajanje 10-15 sekundi, a zatim ponovo umetnite bateriju. Zatim pokušajte uključiti uređaj. Ako telefon ostane mrtav i nakon toga, prijeđite na sljedeći korak dolje naveden.

Pokrenite uređaj u sigurnom načinu rada

U sigurnom načinu prikazivat će se samo unaprijed instalirane aplikacije. Ovo isključuje mogućnost da aplikacija treće strane sprječava normalno pokretanje telefona. Jednostavno i najviše radi na unaprijed učitanim aplikacijama i ničemu drugom. Dakle, ako aplikacija uzrokuje problem, to biste znali.

 • Pritisnite i držite tipku za uključivanje / isključivanje nekoliko sekundi
 • Odmah nakon što se prikaže zaslon Samsung Galaxy S3, otpustite gumb za uključivanje, a zatim pritisnite i držite tipku za smanjivanje glasnoće.
 • Telefon bi se ponovno pokrenuo, a tekst sigurnog načina rada bit će vidljiv u donjem lijevom kutu zaslona.

www.fixedbyvonnie.com

Ako se vaš telefon pokreće u sigurnom načinu rada, budite sigurni da je to aplikacija koja sprečava njegovo pokretanje. U većini slučajeva to bi mogla uzrokovati jedna od nedavno instaliranih aplikacija. Izbriši ih. To lako može popraviti Samsung galaksiju da se ne digne.

Pokrenite se u način oporavka i očistite particiju predmemorije

 • Pritisnite i držite tipke za pojačavanje glasnoće, početnu stranicu i tipku za uključivanje.
 • Kad telefon zavibrira, otpustite gumb za uključivanje, ali držite ostale dvije dok se ne prikaže zaslon za oporavak sustava Android.
 • Pomoću gumba za smanjivanje glasnoće označite "wipe cache partition" (brisanje particije predmemorije) i pritisnite gumb za uključivanje / isključivanje da biste je odabrali.
 • Telefon će se automatski ponovo pokrenuti nakon brisanja particije predmemorije.

Ako se u ovom trenutku ne možete pokrenuti u načinu oporavka, problem je ili u bateriji ili u prekidaču za napajanje telefona.

Pokušajte s novom baterijom

Kupite potpuno novu bateriju kako biste mogli testirati je li problem doista bila baterija. Obavezno kupite originalnu Samsung bateriju kompatibilnu sa S3 i napunite je 12 do 16 sati prije nego što je upotrijebite.

Povezano - Kako riješiti problem sporog punjenja na Samsung Galaxy

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found