Vodiči

Mogući popravci za PS4 kontroler koji se ne puni

PS4 je jedna od najboljih konzola jer nudi fantastično igračko iskustvo. Ali, ako nešto ne radi kako treba, cijelo će iskustvo biti uništeno za nekoliko sekundi. Jedan od problema na koji su se naši čitatelji žalili povezan je s kontrolerom koji se neće naplatiti. Prije nego što trčite u trgovinu u kojoj ste kupili konzolu, možete isprobati nekoliko jednostavnih stvari. Nastavite čitati jer ćemo podijeliti nekoliko mogućih ispravki problema s PS4 kontrolerom koji se ne puni.

Također pogledajte: Uobičajeni problemi s PS4 i njihovi popravci

Ispravci za PS4 kontroler koji se ne puni

Navest ćemo nekoliko stvari koje možete isprobati i koje su pomogle mnogim našim čitateljima. Ako ništa ne radi, a vaš je uređaj još uvijek pod jamstvom, idite u trgovinu u kojoj ste ga kupili i zatražite zamjenu neispravnog kontrolera.

Rješenje br.1:

Ako regulator koristite dulje vrijeme, razmislite o zamjeni baterija jer se baterije s vremenom gube i pune. To neće imati utjecaja na jamstvo, pa ga slobodno isprobajte.

Rješenje br.2:

Pokušajte resetirati PS4 kontroler. Na stražnjoj strani kontrolera nalazi se mali udubljenje smješteno pored desnog vijka. Uzmite čačkalicu i pritisnite tu uvlaku nekoliko sekundi. Zatim uključite punjač i provjerite pomaže li.

Rješenje br.3:

Postoji vjerojatnost da je priključak za punjenje neispravan ako se ne puni kad je povezan s igraćim sustavom. Ponekad se priključak za punjenje ošteti zbog stalnog uključivanja i isključivanja punjača zbog naprezanja.

Rješenje br.4:

Da biste bili sigurni da kabel za punjenje nije slomljen, spojite kabel na drugi kontroler i provjerite puni li se ili ne. Ako neki od vaših prijatelja posjeduju istu vrstu kabela za punjenje, posudite ga da biste provjerili radi li.

Rješenje br.5:

Pazite da vaš PS4 kontroler ne sjedi na vrućoj površini jer bi to mogao biti razlog problema s nenabijanjem. Senzor je zasebna komponenta pričvršćena žicom, koja se naziva Bluetooth prijamnik, izravno ispod poklopca. Dakle, pri punjenju budite sigurni da je vaš regulator postavljen na površinu koja nije vruća.

Rješenje br.6:

Jedan od naših čitatelja rekao je da stavljanje kontrolera u zamrzivač na pola sata može riješiti problem. Ovo je prevareno bilo korisno jer se kontroler nakon toga počeo normalno puniti. Možda je to zbog neispravnog senzora temperature. Učinite to na vlastiti rizik.

Rješenje br.7:

Drugi je čitatelj izvijestio da se kontroler počeo normalno puniti nakon što je postavljen naopako. Misli iz osobnog iskustva, koliko god rješenje čudno zvučalo, isprobajte ga, jer možda je ono koje će vam uspjeti. Priključite svoj PS4 daljinski upravljač, okrenite ga naopako i jednostavno pustite da sjedne. Neki drugi čitatelji rekli su da im je ovaj trik pomogao i kad su postavili kontroler na ovaj način, počeo se puniti. Štoviše, mnogima je to bio jedini način na koji su to mogli naplatiti.

Također možete pročitati: Kako popraviti petlju sigurnog načina rada za PS4

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found