Vodiči

Kako instalirati dodatak za klik za poziv

Skype je vrlo popularan softver koji se može pokretati na računalu i pametnim telefonima, a omogućuje vam komunikaciju sa svim korisnicima programa, bez obzira na njihovo mjesto i vrstu uređaja. Kada koristite Skype, možete upućivati ​​pozive, slati SMS-ove, dijeliti medijske datoteke i chatati sa svojim kontaktima. Skype "Click to Call" dodatak nudi jedinstvenu priliku za značajno proširenje mogućnosti Skypea. Stoga je vrlo važno znati dodati dodatak u preglednik. Ovaj vodič će vam pokazati kako instalirati dodatak Skype Click to Call.

Također možete pročitati: Kako ukloniti i blokirati kontakte u Skypeu

Kako instalirati Skype dodatak za klikanje za poziv

Jedinstveni dodatak Skype Click to Call omogućuje svim korisnicima na mreži da jednim klikom miša nazovu broj na web mjestu.

Napomena: Ako želite koristiti sve značajke ovog dodatka, morate imati njegovu najnoviju verziju, kao i na jednom od preglednika: Internet Explorer, Mozilla Firefox ili Google Chrome.

Glavna svrha ovog dodatka - jednostavno pozivanje telefonskih brojeva napisanih na službenim stranicama na internetu putem Skypea. Vrijedno je obratiti pozornost na činjenicu da je video poziv besplatan, a pozivi s mobilnog uređaja naplaćuju se.

Da biste instalirali dodatak, morate otići na službeno web mjesto Skypea i preuzeti ga na svoje računalo.

Zatim kliknite datoteku da biste je instalirali na svoj uređaj.

Zatim biste trebali izvršiti ove radnje:

Ako koristite Google Chrome, morate instalirati proširenje "Skype" ako želite da dodatak za klik za poziv Skype pravilno radi.

Otvorite izbornik Google Chrome, kliknite Postavke <Proširenja <Nabavite još proširenja i u polje za pretraživanje upišite "Skype". Kada instalirate potrebno proširenje, automatski se aktivira.

Ako želite nazvati, idite na svoj preglednik i kliknite željeni broj.

Kada kliknete na broj, vidjet ćete četiri mogućnosti: "Poziv", "Poziv s mobitela", "Dodaj na Skype" i "Besplatno putem Skypea".

Odaberite jednu od opcija i možete započeti poziv.

Izvor slike: www.community.skype.com

Također možete pročitati: Kako resetirati i promijeniti Skype lozinku

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found