Vodiči

Kako koristiti detektor dječjeg plača na Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 prepun je nekih prilično sjajnih značajki. Potrebno je određeno vrijeme da ih sve shvatite i odlučite koje biste trebali omogućiti. Moramo naglasiti da se korejski proizvođač potrudio pružiti korisnicima najbolje moguće iskustvo. Izgled svog uređaja možete jednostavno promijeniti promjenom pozadine ili teme, a zahvaljujući značajkama koje ovaj uređaj ima, možete dobiti čak i više nego što ste ikada očekivali od ovog pametnog telefona. Jedna od značajki koja može biti vrlo korisna roditeljima s oštećenjima sluha je detektor dječjeg plača. U ovom ćemo tekstu razgovarati o ovoj značajci i objasnit ćemo kako koristiti detektor dječjeg plača na Samsung Galaxy S5.

Također možete pročitati: Kako ažurirati softver na Samsung Galaxy S5

Kako koristiti detektor dječjeg plača na Samsung Galaxy S5

www.mailinmobile.com

Vrlo je važno da svaki korisnik shvati da ova značajka nije zamjena za baby monitor. Pomaže roditeljima kod problema sa sluhom, jer svaki put kada uređaj otkrije da mališan plače, obavijestit će korisnika svjetlom i vibracijama. Štoviše, ako imate upareni pametni sat Gear, signal će se poslati i pametnom satu.

Da biste koristili detektor dječjeg plača, prvo ga morate uključiti, jer su mnoge značajke na pametnim telefonima Samsung prema zadanim postavkama onemogućene. Evo kako to učiniti:

  • Idite na Postavke
  • Dodirnite Pristupačnost
  • Zatim kliknite sluh, a zatim dodirnite detektor dječjeg plača
  • Da biste ga aktivirali, samo pomaknite prekidač
  • Poruka upozorenja pojavit će se na zaslonu i svakako je pažljivo pročitajte (ukazuje na nekoliko važnih stvari u vezi s ovom značajkom)
  • Nakon što pročitate poruku, kliknite Potvrdi

Spremni ste za upotrebu dečjeg detektora za plač na vašem Samsung Galaxy S5.

Ako želite onemogućiti ovu opciju, slijedite iste korake i pomaknite prekidač pored Detektor dječjeg plača.

Izvor slike: YouTube / Omarr Ghafoor

Također možete pročitati: Kako koristiti zračno buđenje na Samsung Galaxy S5

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found