Vodiči

Najbolje najbolje web stranice s besplatnim filmovima

Kad god netko spomene besplatne web stranice s filmovima, riječ piratstvo udari u glavu jer postoji percepcija da biste morali platiti za gledanje filma bilo u kinu ili na mreži. Međutim, to nije slučaj jer postoji mnoštvo besplatnih legalnih web stranica za streaming filmova o kojima ćemo razgovarati u ovom članku. Te web stranice nude široku paletu filmova za svačiji ukus. Pregledajte popis i obavezno posjetite sljedeće web stranice jer smo sigurni da ćete pronaći sjajne filmove za gledanje.

Pogledajte također: Gdje besplatno gledati TV emisije na mreži

YouTube

Ne bi vas trebalo iznenaditi da je YouTube jedna od najboljih web lokacija za streaming filmova jer je na YouTubeu dostupno puno besplatnih filmova. Web stranica Popcornflix prikazuje mnoštvo filmova koji su u potpunosti hostirani s YouTubea. YouTube sadrži puno filmova iz javne domene s kanala poznatih kao Filmovi iz javne domene i Kino iz javne domene.

Posjetite YouTube

Pucketanje

Crackle je vrhunska web stranica za gledanje filmova. Sastoji se od nekih od najboljih originalnih produkcija, poput akcijske komedije Hot Fuzz, horor filmova poput Dracule i sjajnog remakea The Blob iz 1988. godine. Crackle vam ne omogućuje samo besplatno gledanje mnogih sjajnih filmova. Također nudi TV emisije bez troškova kao što su Seinfeld, Blue Exorcist, originalna serija Snatch i još mnogo toga.

Posjetite Crackle

Klasično kino na mreži

Ako ste ljubitelj starih i klasičnih filmova, onda je ovo web mjesto pravo mjesto za vas. Filmovi su razvrstani po žanrovima, tako da s lakoćom možete pronaći svoje omiljene.

Posjetite Classic Cinema Online

Vudu

Većina ljudi zna da je Vudu u osnovi web lokacija za iznajmljivanje i prodaju videozapisa, ali zapanjit ćete se kad saznate da je Vudu pokrenuo značajku poznatu pod nazivom Vudu Movies on Us odjeljak odakle korisnici mogu doći u ruke nekih od najboljih filmova poput kao Showgirls, Povratak živih mrtvaca, Bull Durham i još mnogo toga - sve besplatno. Rad Vudua i Crackela gotovo je isti jer oboje nude cjelovite nerezane filmove s ograničenim oglasima.

Posjetite Vudu

SnagFilms

SnagFilms donosi vam svježi materijal iz kategorija poput "Sportaši i njihovi trijumfi" i "Prije nego što su bili zvijezde". U knjižnici ima više od 2000 filmova. Štoviše, pronaći ćete neke izvrsne TV emisije i dokumentarne filmove. SnagFilms također sadrži kratke komedije.

Posjetite SnagFilms

Popcornflix

Popcornflix nudi vam cjelovite nerezane filmove s samo ograničenim oglasima. Nudi vam niz filmova, počevši od Ubojstva na Orient Expressu do Sunset Boulevarda i mnogih drugih. Također je jedno od najpopularnijih web mjesta za streaming filmova.

Posjetite Popcornflix

Tubi TV

Tubi TV dobro je mjesto za uživanje u besplatnim emisijama i filmovima. Tubi TV nudi vam širok spektar filmova i emisija, uključujući i novije poput A Most Wanted Man, Lords of Salem i Bulletproof Monk itd.

Također uključuje sjajnu značajku na njihovoj web lokaciji koja je poznata kao kategorija "Uskoro odlazim". Ovdje možete pronaći sve TV emisije i filmove koji će za nekoliko tjedana postati nedostupni na web mjestu.

Posjetite Tubi TV

TV Pluton

Pluto TV je web mjesto za streaming uživo. Stoga automatski spada u kategoriju najboljih web mjesta s besplatnim filmovima. Na Pluto TV možete strimovati filmove iz Plutona i Fox Sports ako ste ljubitelj sporta. Pluto TV nudi širok raspon kategorija. Sadrži i videoteku za trenutno gledanje filmova.

Posjetite Pluto TV

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found