Vodiči

Što učiniti ako su oznake nestale iz Mozilla Firefoxa

Mozilla Firefox - omiljeni preglednik za mnoge korisnike. Mnogi od njih koriste samo ovaj preglednik, ali ponekad ima prilično neobične probleme, a jedan od njih je da oznake iznenada nestanu. Naravno, to nije ozbiljan problem i u većini slučajeva oznake se ne gube zauvijek i mogu se lako vratiti. Pokazat ćemo vam što učiniti ako oznake nestanu iz Mozilla Firefoxa.

Također možete pročitati: Dvije metode za vraćanje funkcionalnosti preglednika Mozilla Firefox

Što učiniti ako su oznake nestale iz Mozilla Firefoxa

Ako se ploča s oznakama ne prikazuje

Mnogi korisnici pristupaju svojim omiljenim web mjestima pomoću trake iznad adresne trake, a ako se više ne prikazuje, trebali biste izvršiti sljedeće radnje:

Kliknite desnu tipku miša na sivo polje na kojem se obično prikazuje ploča s karticama; s padajućeg popisa odaberite "Alatna traka oznaka". Panel će se vratiti.

Ako su uvezene oznake nestale

Ako su vaše oznake, koje ste uvezli iz drugog preglednika, nestale iz Mozilla Firefoxa, morat ćete učiniti sljedeće:

  • Kliknite i kliknite gornji desni gumb "Oznake". Zatim odaberite "Prikaži sve oznake"
  • Ovo će otvoriti prozor Knjižnice
  • Oznake se mogu pronaći kada otvorite "Sve oznake" <"Alatna traka oznaka" i bit će prikazano ime internetskog preglednika iz kojeg su uvezene. Na primjer, mapa s nazivom "Iz Google Chromea".

Također može predstavljati problem što će preglednik prikazati samo standardni skup pohranjenih stranica. Obično samo jedan profil, ali Mozilla može stvoriti još jedan, a čim se aktivira, prikazivat će samo standardne stranice.

Na prvi pogled može se činiti da su vaše oznake jednostavno nestale, ali ne brinite, problem se može riješiti. Da biste to učinili, morate provjeriti postoji li više od jednog profila. Odaberite "Pomoć" na traci glavnog izbornika preglednika i kliknite "Informacije o rješavanju problema".

Kliknite "Prikaži mapu" i kliknite je. Ako vidite samo jedan profil, trebali biste napustiti ovaj prozor.

U slučaju da možete vidjeti određeni broj mapa, tada, prema tome, postoji nekoliko računa. Morate konfigurirati preglednik na jedan račun na kojem su pohranjene vaše oznake.

Otvorite Upravitelj profila i odaberite željeni profil. Da biste otvorili upravitelj, morate istovremeno kliknuti tipke Windows i R. U prozor koji se pojavi upišite «firefox.exe -p» i kliknite gumb U redu.

Važno! Prije nego što otvorite Upravitelj profila, morate zatvoriti svoj preglednik.

Izvor slike: www.wallpaperstock.net

Također možete pročitati: Kako se riješiti dosadnih oglasa u Mozilla Firefoxu

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found