Vodiči

Kako riješiti probleme s baterijom Samsung Galaxy S5

Baterija je glavni važan dio svakog telefona. Bez baterije telefon postaje uteg za papir. Dakle, ako imate Samsung Galaxy S5 i njegova baterija prestane raditi, to je vrlo jadna situacija jer je to jedan od skupih i najboljih pametnih telefona u posljednje vrijeme. Galaxy S5 je poboljšana verzija Galaxy S4 i ima bateriju kapaciteta 2800 mAH.

Kada se na telefonu suočite s bilo kojim problemom s napajanjem, prvo što treba provjeriti je baterija telefona. Ako se suočite s bilo kakvim problemima s baterijom Samsung Galaxy S5, prvo provjerite sljedeće:

> Ako je baterija pravilno postavljena

> Ako je potpuno napunjen

> Ako je prisutan neki tekući element

> Ako baterija ima bilo kakav fizički nedostatak ili je oštećena.

Također pogledajte- Različiti načini zaslona Galaxyja S5

Način za rješavanje problema s baterijom Samsung Galaxy S5

> Punjač prvo priključite na glavni izvor napajanja i pustite da se puni najmanje 10 minuta. U međuvremenu potražite znak za punjenje na telefonu i također pogledajte postaje li LED CRVENA ili ne. Ako se baterija potpuno isprazni, punjenje i pokazivanje znaka punjenja potrajat će malo dugo.

> Ako telefon ne pokaže nikakve znakove punjenja nakon 10-15 minuta, izvadite bateriju i pravilno je montirajte. Pokušajte ponovo puniti sada.

> Ako je situacija i dalje ista, izvadite bateriju ponovno da biste provjerili indikator oštećenja tekućine (LDI), koja je mala naljepnica na bateriji. Ako je naljepnica bijela, u telefon nije ušla tekućina, ali ako se boja naljepnice promijeni u crvenu, ružičastu ili ljubičastu, potvrđuje se da je baterija vašeg telefona nekako došla u dodir s tekućinom. Odnesite ga tehničaru na popravak.

> Također se savjetuje provjeriti je li baterija napuhana, nepomućena ili curi. U slučaju neispravnosti baterije, morate je uskoro zamijeniti.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found