Vodiči

Kako riješiti problem s Facebook aplikacijom na Samsung Galaxy Tab 10.1

U ovom ćemo članku razgovarati o tome kako riješiti problem s Facebook aplikacijom na Samsung Galaxy Tab 10.1. Samsung lansira svoje pametne telefone jedan za drugim, a većina ih dolazi s osrednjom rezolucijom zaslona, ​​srednjim rasponom, plastičnom građom i proračunskim procesorom. Međutim, 2014. godina je za Samsung druga priča jer je na tržište doveo Samsung Galaxy tab pro 10.1. Pomnim proučavanjem kartice Samsung Galaxy 10.1 pronaći ćete mnogo sličnosti između ovog uređaja i Appleovih proizvoda. Možete reći da je Galaxy tab 10.1 Samsunga suparnik iPad Airu jer su mjere dva uređaja gotovo iste, a njihova težina također identična.

Povezano - Kako mogu spriječiti svoje prijatelje da pronađu moj instagram

Izdanje Facebook aplikacije na Samsung Galaxy Tab 10.1

Osim sličnosti s iPad zrakom; Samsung Galaxy tab 10.1 dolazi s mnogim atraktivnim značajkama, kao što su 10,1-inčni zaslon osjetljiv na dodir, 16/32 GB ugrađene memorije, 2 GB RAM-a i još mnogo toga. Zbog ovih izvrsnih značajki, korisnici brzo prihvaćaju ovu karticu. Međutim, neki vlasnici Galaxy kartice 10.1 žalili su se na problem s Facebook aplikacijom na Samsung Galaxy Tab 10.1 nakon što su je koristili. Problem s kojim se suočavaju je taj što aplikacija Facebook ne radi ispravno na njihovoj kartici Galaxy 10.1. Jedan je korisnik prijavio da može objavljivati ​​komentare ili ažuriranja statusa na zidovima prijatelja, ali da ne može objavljivati ​​komentare ili ažurirati status na svom zidu.

Rješenja za Facebook aplikaciju na Samsung Galaxy Tab 10.1

Da biste riješili ovaj problem s Facebook aplikacijom na Samsung Galaxy Tab 10.1, otvorite Postavke na kartici Galaxy 10.1, a zatim kliknite na Prijave i idite u Upravljati aplikacijama. Pomaknite zaslon prema dolje i dodirnite Facebook. Zatim kliknite Clear Cache i Clear data i kliknite na Gotovo opcija.

Nakon što slijedite gornji korak, ako ne dobijete nikakav rezultat, ovaj se problem javlja zbog starije verzije Facebook aplikacije. Da biste se riješili ovog problema, morate deinstalirati aplikaciju Facebook s kartice Galaxy 10.1, a nakon toga je ponovo instalirati iz trgovine Google play. Da biste deinstalirali aplikaciju Facebook:

1. Idite na Postavke na svojoj kartici

2. Zatim dodirnite Aplikacije

3. Zatim odaberite opciju Upravljanje aplikacijama

4. Dodirnite opciju Sve aplikacije

5. S popisa odaberite Facebook aplikaciju

6. Zatim ga deinstalirajte.

Sada da biste ponovo instalirali aplikaciju, idite u Google play trgovinu. Zatim preuzmite najnoviju verziju aplikacije Facebook na karticu Samsung Galaxy 10.1 i instalirajte je. Nakon završetka instalacije ponovo pokrenite uređaj i vidjet ćete da je problem s aplikacijom Facebook na Samsung Galaxy Tab 10.1 riješen. Treba paziti na brzinu interneta koja bi trebala biti dovoljno dobra.

Pročitajte također - Kako spriječiti druge (prijatelje) da postavljaju na vaš zid

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found