Vodiči

Uvedena su ažuriranja softvera T-Mobile za Samsung Galaxy S10 Series, Galaxy Note 9 i S7

Nekoliko Samsung-ovih modela pametnih telefona ažuriranja softvera dobiva od T-Mobilea. Uključuju tri telefona iz serije S10, Samsung Galaxy S10, S10 + i S10e. Samsung Galaxy Note 9 dobiva najnoviju sigurnosnu zakrpu od listopada s Androida, a Samsung Galaxy S7 i S7 Edge također su uključeni u ovu seriju za ažuriranja koja je OTA poslao T-Mobile.

Glavna poboljšanja kamere za Samsung Galaxy S10, S10 + i S10e

Prilično je dugačak Samsungov dnevnik promjena koji se šalju vodećim modelima serije S10. Ključne nove značajke povezane su s funkcijom fotoaparata koja dobiva Live Focus, Live Focus video, AR Doodle, Night i Super stabilni način rada. Još jedna dodana značajka je Link na Windows. Korištenjem ove značajke putem pametnog telefona možete brzo pristupiti fotografijama i drugim datotekama na računalu. Na ovome možete koristiti značajku zrcaljenja zaslona. Dodana je i značajka dinamičkog zaključanog zaslona.

Uz sve ovo, najnovija zakrpa sigurnosnog ažuriranja od 1. listopada 2019. također je uključena u ovo ažuriranje softvera tvrtke T-Mobile. Uz sva ova ažuriranja, ovo je prilično velika datoteka veličine oko 718 MB. Provjerite je li vaš telefon povezan s Wi-Fi mrežom i je li dovoljno napunjen za napajanje baterije.

Verzija softvera: G973USQU2BSIO (Samsung Galaxy S10)

Verzija softvera: G975USQU2BSIO (Samsung Galaxy S10 +)

Verzija softvera: G970USQU2BSIO (Samsung Galaxy S10e)

Samsung Galaxy Note 9

Ažuriranje za Samsung Galaxy Note 9 sadrži samo najnoviju sigurnosnu zakrpu s Androida od 1. listopada. Veličina datoteke je oko 167 MB. Osnovne upute za automatsko preuzimanje i instaliranje ažuriranja su iste; veza s Wi-Fi mrežom i 50% ili više baterije.

Verzija softvera: N960USQSCSI3

Samsung Galaxy S7 i S7 Edge

I ova dva Samsung uređaja ažuriraju se sigurnosnom zakrpom za Android s datumom 1. listopada 2019. Ovdje je veličina datoteke 110,5 MB.

Verzija softvera: G930TUVSACSI1 (Samsung Galaxy S7)

Verzija softvera G935TUVSACSI1 (Samsung Galaxy S7 Edge)

Ova su ažuriranja već na putu, a ako posjedujete i koristite bilo koji od ovih uređaja tvrtke T-Mobile, trebali ste datoteku već dobiti ili biste je trebali dobiti bilo kad sada. Uvijek ih možete preuzeti ručno ako ga još niste dobili.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found