Vodiči

Koji je najbolji internetski preglednik za Mac?

Iako je pitanje koji je najbolji internetski preglednik za Mac prilično jednostavan, odgovor nije. Ako ste korisnik Maca, znate da je Safari ugrađena aplikacija i zadani preglednik na Mac i iOS uređajima, ali ne znači da je to najbolja opcija.

Safari je izvrstan preglednik i za mnoge je korisnike možda najbolji Internet preglednik za Mac. Ako niste zadovoljni preglednikom Safari, postoje i drugi preglednici koje možete preuzeti i instalirati na računalo. Pogledat ćemo najpopularnije preglednike, a vi ćete shvatiti koji je najbolji Mac preglednik za vaše potrebe.

Također pogledajte: Koji je Mac dobar za igranje igara?

un2ukdia.blogspot.com

Najbolji internetski preglednik za Mac

Reći da je samo jedan preglednik najbolji Mac preglednik ne bi bilo točno. Ovisi o tome što tražite. Možda želite da vaš preglednik bude super brz ili tražite vrlo prilagodljiv. I dalje ćemo istražiti druge preglednike kao što su Safari, Mozilla, Opera i Chrome.

Safari

Krenimo od Safarija jer je to zadani preglednik na Macu, iPadu i iPhoneu. Ako ste veliki obožavatelj Applea, teško da ćete odustati od Safarija. Postoje dodaci, sinkronizacija oznaka između Maca i iOS uređaja te širok raspon drugih zanimljivih značajki. Ako i vi poput mene volite preglednike koji izgledaju lijepo i uredno, Safari web preglednik je pravi put. Pruža ugodno iskustvo pregledavanja.

Saznajte više o Safariju.

Mozilla

Ako tražite brzi preglednik, možda Mozilla nije najbolji internetski preglednik za Mac, ali ima svojih kvaliteta. Što se tiče prilagodbe, to je jedna od najboljih mogućnosti. Možete isprobati sve vrste proširenja, dodataka i super uzbudljivih značajki koje će poboljšati vaše iskustvo prilikom pregledavanja weba. Ako nikada prije niste koristili Mozillu, predlažem da je isprobate.

Saznajte više o Mozilli.

Opera

Opera nije popularna kao Safari, Mozilla ili Chrome, ali ipak je prilično dobar preglednik. U slučaju da vaša internetska veza nije tako brza, ovaj preglednik može biti najbolji Mac preglednik za vas jer dolazi s načinom isključene vožnje. Dok pregledavate web, ovaj način rada štedi propusnost, a također komprimira podatke i čini preglednik bržim i ugodnijim, čak i ako je mrežna veza spora. Često se osjećam kao da je malo podcijenjeno, a ne bi smjelo biti. Mnogo je sjajnih značajki i vizualno je privlačno.

Saznajte više o Operi.

Krom

Chrome nije samo najbolji internetski preglednik za Mac, jedan je od najboljih preglednika uopće koji izvrsno funkcionira i na računalu. Brz je, a ako tražite prilagodljivi preglednik, Chrome vas neće razočarati. Mnogo je značajki i dodataka za istraživanje. To je pregledan korisnik, a ujedno je i prilično atraktivan. Razvojni programeri to vole jer nudi mnogo mogućnosti.

Saznajte više o Chromeu.

Svi su ovi preglednici izvrsni, a koji je najbolji Mac preglednik za vas ovisi o vašim potrebama i mrežnoj vezi.

Također možete pročitati: Kako postaviti Mac za igre

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found