Vodiči

Kako riješiti problem zaostajanja na LG G3?

LG G3 nesumnjivo je jedan od najboljih pametnih telefona na tržištu. Nevjerojatna kamera, impresivan zvuk i jednostavna navigacija čine telefon najprodavanijim u nekoliko dijelova svijeta. Ali, ima i nekih ulova. Problem zaostajanja na LG G3 čest je problem. Automatska promjena razlučivosti, problem s Bluetoothom, snimanje videozapisa u modu naglavačke, brzo pražnjenje baterije - niz je problema. Budući da je Android telefon, nekoliko aplikacija stvara problem kompatibilnosti hardverskog softvera. Nove aplikacije mogu ometati nesmetano funkcioniranje telefona. Ažuriranja bi mogla usporiti njegovu izvedbu. Popravci takvih problema prilično su jednostavni. Internet forumi i tehničke zajednice često objave ispravke u roku od nekoliko dana od pojave problema. Evo nekoliko uobičajenih rješenja za problem koji najviše iritira u ovom pametnom telefonu - problem koji zaostaje na LG G3.

Vidi također - Kako popraviti LG G3 se sam isključuje

Koraci za rješavanje problema koji zaostaje na LG G3

Zatvorite pozadinske pokrenute aplikacije

Problem bi mogao nastati zbog preopterećenja telefona. Kupci koji se previše uzbude držati u ruci tehno tehno-čudo s puno značajki često otvaraju nekoliko aplikacija odjednom. Rijetko im je stalo da ga pravilno zatvore. Iako većina telefona ne predstavlja problem, LG G3 postaje izuzetno spor kada se istovremeno otvaraju brojne aplikacije. Da biste ih zatvorili, idite na Postavke> Aplikacija> Pokretanje i zatvorite sve otvorene programe. Držite otvorenim samo jedan ili dva važna koja se neprestano koriste poput WhatsAppa.

Izvor slike - androidcentral.com

Ažurirajte OS

Zaostali problem na LG G3 može se lako riješiti ažuriranjem Android OS-a. Android 5.0 Lollipop radi puno bolje od prethodnog KitKat OS-a. Većina problema s kompatibilnošću imaju ugrađene ispravke u ažuriranom Lollipopu. Osim što poboljšava problem zaostajanja, također izuzetno povećava brzinu telefona i kapacitet višezadaćnosti. No, ironično je da neke aplikacije i dalje imaju problema s radom.

Promijenite postavke telefona

LG G3 telefon izuzetno je osjetljiv na dodir. Ponekad se aktivira čak i ako telefon držite u džepu. Ova detekcija dodira na visokoj razini utječe na učinke telefona. Promjena njegovih postavki radi laganog odgađanja odgovora na dodir znatno smanjuje problem zaostajanja. To se može učiniti ulaskom u Postavke> Pristupačnost> Vrijeme povratne informacije o dodiru i prilagodbu tamo. To sprječava slučajno aktiviranje telefona kada je u džepu, sprječava pretjerano pražnjenje baterije i pomaže u rješavanju problema zaostajanja ili smrzavanja na LG G3 odjednom. Kupci koji se suočavaju s brojnim problemima s telefonom koji slučajno biraju brojeve ili otvaraju aplikacije smatraju ovu opciju blagotvornom.

Izvor slike - androidpit.com

Problem može ponekad uzrokovati instaliranje određenih novih aplikacija ili preuzimanje ažuriranja za aplikacije. U takvim slučajevima

  • Pokušaj deinstalacije aplikacije riješit će problem.
  • Ako to ne uspije, pokušajte očistiti predmemoriju nakon potpune deinstalacije.
  • Ako se problem nastavi, instalirajte TWRP prilagođeni komplet alata za oporavak.
  • Nakon što to učinite, stavite telefon u način oporavka. Slično je ponovnom pokretanju računala u sigurnom načinu.
  • Prvo isključite telefon i ponovno ga uključite. Pritisnite tipke za napajanje i glasnoću jednu minutu dok se podiže.
  • Otpustite ih nakratko i ponovno ih držite zajedno kad se pojavi LG logotip. Telefon će se ponovo pokrenuti.
  • Zaostali problem na LG G3 rješava se nakon ovog koraka u većini slučajeva. Kada se telefon ponovno pokrene, podaci koje ste ranije pohranili mogli bi izgubiti. Obavezno napravite sigurnosnu kopiju ranije.

LG G3 telefon savršeno funkcionira s visokim grafičkim igrama i izuzetno kvalitetnim video zapisima. Ima napredne audio uređaje i nekoliko posebnih značajki koje su još uvijek u eksperimentalnom načinu. Telefon je dizajniran da na sve načine stane na pamet tehnološki pametnim ljudima. Tako je rješavanje bilo kojeg problema koji se javlja u telefonu prilično jednostavno. U usporedbi s drugim skupim telefonima na tržištu, postoji vrlo široka mreža podrške za LG G3. Samo nekolicina korisnika suočava se s bilo kakvim problemima s telefonom. Tvrtka je vrlo prijemčiva u rješavanju žalbi kupaca i pronalaženju neposrednih rješenja za rješavanje problema koji se tada i tamo javljaju. Ažuriraju ga i na forumima, tako da ga drugi korisnici koji se suočavaju s zaostalim problemom na LG G3 mogu u trenu riješiti. Ispravci su toliko jednostavni da ih dijete može isprobati. Nema frke koja traži da isključite matičnu ploču i tako dalje.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found