Vodiči

Kako ispraviti pogrešku Google play trgovine 492

Suočavanje s različitim problemima na vašem Android uređaju vrlo je često, a pogreška 492 trgovine za reprodukciju jedan je od njih s kojim se suočava tijekom preuzimanja ili ažuriranja bilo koje aplikacije. No uređaji koji su ukorijenjeni s prilagođenim ROM-ovima poput Cyanogenmod, Clockwordmod itd., Vjerojatnije će se suočiti s ovom pogreškom nego bilo koji drugi android uređaji. Međutim, grešku 492 Google play trgovine možete ispraviti na razne načine, a one su objašnjene u nastavku.

Kako ispraviti pogrešku Google play trgovine 492

Također pogledajte- Kako ispraviti pogrešku trgovine Google Play 927

Metode za ispravljanje pogreške u trgovini Google play 492

Metoda 1

Kada se suočite s problemom, prva metoda koju biste trebali pokušati je ponovna instalacija aplikacije koju ste pokušali preuzeti. Za to prvo morate zaustaviti postupak preuzimanja i zatvoriti Google play trgovinu. Ponovo ga otvorite i pokušajte odmah instalirati. To ponekad djeluje poput čarolije i problem je riješen.

Ako se suočite s pogreškom tijekom ažuriranja bilo koje aplikacije, u skočnom okviru kliknite U redu i deinstalirajte aplikaciju. Sada ponovo instalirajte aplikaciju jer bi to moglo riješiti problem.

Metoda 2

Ako prva metoda ne uspije, nastavite s drugom metodom. Potrebno je očistiti predmemoriju i podatke iz Trgovine Play. Slijedite korake za to.

Idite na Postavke> Postavke sustava> Upravljanje aplikacijom> Sve> Google play trgovina> kliknite gumb pored Izbriši predmemoriju i izbriši podatke da biste izbrisali predmemoriju iz Google play trgovine.

To bi trebalo ispraviti pogrešku Google Play trgovine 492.

Metoda 3

Ako upotrebljavate prilagođeni ROM poput Cyanogenmod-a ili Clockwork-mod-a i suočavate se s ovom 492 pogreškom koju niste u mogućnosti ispraviti pomoću gore navedena dva načina, tada pokrenite telefon u načinu oporavka (Clockwork-mod) koji ćete saznati u svim prilagođenim ROM.

Zatim idite na Postavke> Napredne postavke i kliknite Obriši predmemoriju Dalvik. Ovo će izbrisati predmemoriju iz prilagođenog ROM-a.

Problem bi trebao biti riješen odmah.

Metoda 4

Razlog ove pogreške ponekad može biti SD-kartica koja se može popraviti formatiranjem SD-kartice.

Dakle, možete isprobati bilo koji od gore navedenih načina da biste popravili pogrešku 492.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found