Vodiči

Najbolje značajke Google Pixela 2

Nakon svog prethodnika Pixela, Google je ovog listopada objavio najnoviji vodeći Pixel 2. Pixel 2 također je jedan od prvih uređaja koji kao operativni sustav ima Android Oreo. Pixel 2 čisti je Android telefon jer će prvi primiti sva ažuriranja s Androida. Telefon ima izvrsne značajke i dobro je prihvaćen među korisnicima. Ako namjeravate saznati više o pametnom telefonu i razmislite o kupnji, evo popisa nekih najboljih značajki Google Pixela 2.

Pročitajte također- Uobičajeni problemi s Google Pixelom i kako ih riješiti

Popis najboljih značajki Google Pixela 2

Fotoaparat

Pixel 2 ima stražnju kameru od 12,2 megapiksela i prednju kameru od 8 megapiksela za selfieje. Korištenjem strojnog učenja kamera pametnog telefona stvara Portretni način rada s samo jednom lećom. Način rada radi i na stražnjoj i na prednjoj kameri. Podrška za Motion Photo također je uključena u telefon. DxOMark je postigao ocjenu Pixel 2 kamera 98. Njime dobivate oštrije slike u slabom osvjetljenju.

Google asistent

Ne bi postojao telefon bolji od Googlea koji bi tako besprijekorno radio s Google Asistentom. Google asistent jedna je od najboljih značajki koje su integrirane u Pixel 2. Samo trebate upotrijebiti riječ za buđenje "Ok Google" i virtualni asistent vam je odmah na usluzi.

Active Edge

Naziva se Strane koje se mogu stisnuti, a to se može koristiti za obavljanje različitih zadataka. Google Asistenta možete aktivirati laganim pritiskom na telefon. Pomoću ove značajke možete i utišati pozive - sve što trebate je stisnuti. Morali biste aktivirati ovu mogućnost iz Postavke> Aplikacije i obavijesti> Zadane aplikacije> Pomoć i glasovni unos> Active Edge.

Proširena stvarnost

Proširenu stvarnost već koristi nekoliko tvrtki za umjetni rad na poboljšanju korisničkog iskustva. Ovo je jedna od najzgodnijih značajki Google Pixela 2. Možete koristiti AR slike i nadmetati virtualne programe u stvarni svijet za razmjenu društvenih poruka i igre.

Google objektiv

Google Lens uzbudljiva je značajka i kada fokusirate kameru pametnog telefona na orijentirima, slikama, tekstu ili brojevima, Google Lens to traži za vas i prikazuje detalje na vašem telefonu.

Iako postoji nekoliko drugih važnih karakteristika Pixela 2, one su neke od najzanimljivijih.

Pročitajte također - 5 prvih stvari koje treba učiniti s vašim novim Google Pixel telefonom

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found