Vodiči

Riješite problem s sporim punjenjem na Androidu / Samsung Galaxy S3

Prvo pročitajte: Pražnjenje Android baterije

U ovom je članku nekoliko rješenja za rješavanje problema usporenog punjenja na Androidu. Ako vašem G alaxy s3 treba dovoljno vremena da se potpuno napuni, ovo je savršen članak za slijediti. Samsung Galaxy S3 jedan je od najvećih Samsungovih izuma koji je došao do izvrsnih karakteristika. No, mnogi su se korisnici suočili s sporim punjenjem na Samsung Galaxy S3 slušalica. Neki su se korisnici požalili da se telefon puni vrlo sporo. Ponekad je nakon ponovnog pokretanja telefona i vađenja baterije i SIM-a s telefona problem usporenog punjenja na Samsung Galaxy S3 ima riješeno privremeno, ali ne i trajno.

Evo nekoliko rješenja za problem usporenog punjenja na Samsung Galaxy S3.

Također pogledajte: Kako popraviti problem ispražnjenja baterije Android 4.4.2 KitKat (riješeno)

Rješenja za problem s sporim punjenjem na Samsung Galaxy S3

www.pcadvisor.co.uk

Metoda 1: Dump sustava

Način sustava je ploča za otklanjanje pogrešaka na kojoj možete testirati, ispraviti pogreške i izvršavati različite funkcije. Postoje i neke korisne funkcije koje pojačavaju brzinu vaše mreže. Slijedite dolje navedene korake:

 • Otvorite brojčanik
 • Birajte * # 9900 #
 • Pomaknite se prema dolje i kliknite na „Baterija se ispraznila“
 • Dodirnite za uključivanje

2. način: Obrišite particiju predmemorije

Mnogi su korisnici problem riješili onima koji su obrisali particiju predmemorije na svom Samsung Galaxy S3.

www.talkandroid.com

Ovim će se korakom izbrisati različiti dijelovi memorije vašeg telefona, ali neće izbrisati nikakve osobne podatke. Da biste očistili particiju predmemorije, isključite telefon i pritisnite tipku za početak, tipku za uključivanje i tipku za pojačavanje glasnoće. Kad telefon počne vibrirati, otpustite tipku za uključivanje, ali i dalje držite tipke za pojačavanje glasnoće i početnu tipku. Kada vidite zaslon za oporavak sustava Android, otpustite obje tipke. Sada za isticanje "brisanja particije predmemorije" pritisnite tipku za stišavanje. Odaberite opciju držeći tipku za uključivanje i obrišite predmemoriju. Označite “Ponovo pokreni sustav sada” i pritisnite tipku za uključivanje / isključivanje da biste ponovno pokrenuli telefon.

Metoda 3: Ozeleniti

Preuzmite i instalirajte Greenify

Pogledajte najbolje najbolje aplikacije za uštedu baterije Samsung Galaxy S3

lifehacker.com

Uklonite svoje aplikacije u stanju hibernacije kada se ne koriste, to će spriječiti da vaš telefon zaostaje i pušta bateriju.

Battery Booster Lite je aplikacija za podešavanje napajanja baterija koja vam daje potpunu kontrolu nad baterijom i procesorom. Ova aplikacija pokazuje što vam prazni bateriju i kako to popraviti.

4. metoda: Aplikacije koje se izvode u pozadini

Ponekad se problem s sporim punjenjem javlja zbog aplikacija koje se neprestano izvode u pozadini. Dakle, iako telefon punite satima nakon radnog vremena, on pokazuje samo 35% ili manje napunjenosti baterije. Da biste zatvorili te aplikacije:

 • Držite gumb početnog zaslona i otpustite ga kad vidite zaslon nedavno korištenih aplikacija.
 • Na dnu ćete pronaći gumb upravitelja zadataka. Dodirnite ga, a zatim dodirnite Završi sve programe.
 • Na vrhu ćete pronaći opciju RAM, dodirnite je i očistite memoriju.

www.youtube.com

Ovi će koraci zatvoriti sve aplikacije koje se rade u pozadini dok se telefon puni i zbog toga usporava postupak punjenja.

5. metoda: siguran način

Siguran način omogućuje vam da uključite svoj Samsung Galaxy S3 onemogućavanjem aplikacija treće strane. Tada možete deinstalirati aplikacije koje možda stvaraju problem usporenog punjenja na svim Android uređajima. Da biste uključili siguran način, isključite telefon, a zatim držite tipku za uključivanje / isključivanje. Kad na zaslonu vidite “Samsung Galaxy III”, otpustite tipku za uključivanje i držite tipku za stišavanje. Držite tipku dok se telefon ponovno ne pokrene. U donjem kutu zaslona pojavit će se "siguran način" i sada otpustite tipku.

Ako se telefon normalno puni u sigurnom načinu rada, problem uzrokuje jedna od aplikacija. U tom slučaju možete deinstalirati aplikacije jednu po jednu ili izvršiti glavni reset.

Zatim deinstalirajte aplikacije treće strane tako što ćete otići na Izbornik> Postavke> Više> Upravitelji aplikacija, Preuzeto> dodirnite željenu aplikaciju, a zatim dodirnite deinstaliranje> Ok.

Zatim isključite siguran način pritiskom i držanjem tipke za uključivanje> ponovno pokretanje> Ok.

Metoda 6: Glavni reset

Master Reset izbrisat će podatke iz interne pohrane vašeg telefona, poput slika, sadržaja, aplikacija itd., Ali podaci na SD-u ili SIM-u ostaju spremljeni. Napravite sigurnosnu kopiju svih podataka na internoj pohrani.

Zatim taknite tipku izbornika> Postavke> Računi> Izrada sigurnosnih kopija i poništavanje> ako želite, taknite Automatsko vraćanje i Izrada sigurnosnih kopija mojih podataka> Vraćanje tvorničkih podataka> Resetiranje uređaja. Ako je zaslon zaključan, unesite lozinku i dodirnite Nastavi> Izbriši sve.

www.unlockphonetool.com

Također pogledajte: Kako popraviti problem sa Samsung Galaxy S5 koji se ne puni i sporo puni

Metoda 7: Ponovno kalibriranje

Ne biste trebali dopustiti da baterija vašeg Android telefona potpuno umre ili čak da se izuzetno isprazni svaki put kada je upotrebljavate. Redovitim punjenjem produžit ćete vijek trajanja baterije. Ako se pregriju ili prenapune, Li-ion baterije mogu pretrpjeti toplinski odvod i puknuće ćelije.

Kako ponovno kalibrirati svoj Android?

Proizvođači obično preporučuju kalibraciju svaka 2-3 mjeseca.

 • Uklonite bateriju s Androida
 • Priključite originalni punjač u svoj android bez umetnute baterije, VIA napajanje.
 • Ostavite ga tamo uključenog 30 minuta.
 • Nakon toga umetnite bateriju bez uklanjanja punjača
 • Neka se napuni do 100%
 • Kad se baterija potpuno napuni. Izvadite punjač
 • Neka se telefon isprazni na 0% (pražnjenje) (Obavljajte intenzivne zadatke korištenja procesora, igranje igara, streaming video zapisa itd.)
 • Ponovite ovaj korak dva puta.
 • Baterija će naknadno primiti svoj ciklus punjenja.
 • Izvođenjem svaka 3 puta u 6 mjeseci održavat ćete bateriju u dobrom stanju.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found