Vodiči

Kako popraviti postignuća Xbox One koja se ne otključavaju

U ovom članku govorimo o tome kako popraviti postignuća Xbox Onea koja se ne otključavaju

Ako vam je doista stalo do ideje o postignućima i izazovima na vašem Xbox Oneu, tada morate biti svjesni njegovog značaja u povišenju rezultata, kao i u potraživanju nagrada. Pa opet, nije riječ o povećanju rezultata u igri, već je to način praćenja vašeg iskustva. Daje vam uvid u vaše omiljene umijeće igre poput onog kad ste prvi put završili Pakao u Spelunkyju ili pronašli posljednjeg Bobbleheada u Falloutu 3. Međutim, u nekim je slučajevima očito da se postignuće ne otključava. Ako je to slučaj, evo kako popraviti postignuća Xbox one koja se ne otključavaju.

Kako popraviti postignuća Xbox One koja se ne otključavaju

Da biste uspješno popravili postignuća Xbox one koja se ne otključavaju, morate biti sigurni da je slijedeće istina: konzola je povezana s Xbox Liveom i dovršili ste potrebne elemente koji su potrebni za otključavanje postignuća. Ponekad se postignuća neće otključati odmah kad ih otključate. Takve su situacije uzrokovane kašnjenjem zbog usluge Xbox Live koja potvrđuje otključavanje dostignuća, iako se to rijetko događa. Međutim, takva se situacija rijetko događa, a ako se i dogode, neće trebati više od 24 sata za dodjelu postignuća.

Pročitajte također-Ispravak pogreške u ažuriranju Xbox One E305

U nekim ćete slučajevima možda otkriti da se postignuća i izazovi ne mogu otključati dok ste izvan mreže. Da bi se postignuća mogla otključati izvan mreže, morate imati aktivnu vezu s Xbox Liveom. Iako možda ispunjavate uvjete za postignuće izvan mreže, važno je osigurati povezivanje s Xbox Liveom kako biste dobivali povezane obavijesti ili nagrade. Uzrok tome može biti ostvareno postignuće, koje se nakon 72 sata ne pojavljuje na mreži jer se ne povežete s Xbox Liveom. Ponekad je poželjno ponovno pokrenuti konzolu jer ona postignuća koja čekaju sinkronizaciju na konzoli šalju na Xbox Live. I na kraju, uvijek osigurajte da su podaci o vašem računu pohranjeni na vašoj konzoli ažurirani. Sve što trebate je izbrisati, a zatim ponovo preuzeti račun. Evo kako izbrisati svoj račun.

  1. Uklonite svoj račun s konzole.
  2. Ponovo pokrenite svoju konzolu pritiskom na gumb Izbornik na upravljaču i odaberite Postavke, zatim odaberite Napajanje i pokrenite i na kraju ponovo pokrenite odmah.
  3. Ponovo preuzmite svoj račun na konzolu.

U slučaju da sljedeće nije korisno u popravljanju Xbox one postignuća koja se ne otključavaju, posjetite forume za podršku Xbox-a da biste podijelili rješenja s drugim korisnicima.

Također pogledajte- Kako popraviti problem s GTA 5 koji ne započinje

dolazne pretrage:

instinkt ubojice xbox one postignuća koja se ne otključavaju

fifa 15 xbox one postignuća koja se ne otključavaju

Battlefield 4 xbox one postignuća koja se ne otključavaju

GTA 5 xbox one postignuća koja se ne otključavaju

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found