Vodiči

Najbolje najbolje igre za iPhone X

Gigantski 5,8-inčni super retina HD, OLED multi-touch HDR zaslon koji dolazi u rezoluciji 2436 x 1125 piksela čini iPhone X jednim od najboljih pametnih telefona za ljubitelje igara. Dakle, ako tražite neke igre u kojima želite uživati ​​na novom iPhoneu X, ovaj je članak za vas. Evo nekoliko najboljih igara za iPhone X.

Pročitajte također- Kako aktivirati Siri na iPhoneu X.

Najbolje igre za iPhone X

Super Mario Run

Ovo je jedna od najzanimljivijih igara u kojima su korisnici uživali, a nove su značajke igru ​​učinile još zanimljivijom. Super Mario Run ima mnogo novih dodataka i ažuriranja. Možete isprobati četiri uzbudljiva načina - World Tour, Remix 10, Toad Tally i World and Kingdom Builder. Svaki način rada ima svoj set uzbudljivih ruta. Na primjer, morate spasiti princezu Peach iz Bowsera nakon što prođete kroz kuće duhova, dvorce, ravnice, kaverne itd. Dok trebate skupiti novčiće i krastače da biste izgradili svoje kraljevstvo. Dostupne su zgrade i ukrasi pomoću kojih možete izgraditi kraljevstvo svog stila. Ovo i još mnogo toga - Super Mario Run je definitivno jedna od najboljih igara za iPhone X.

Preuzmite Super Mario Run

 

Svjedok

Svjedok je uzbudljiva misteriozna puzzle igra u kojoj se igrač budi na usamljenom nasukanom otoku sam bez ikakvog sjećanja na ono što se dogodilo. Ono što čeka naprijed su zagonetke koje trebate riješiti. Slagalice su vaši tragovi i dok ih otkrivate, također polako oporavljate pamćenje i nalazite put kući. Imate obilje lokacija za istraživanje i više od 500 zagonetki za rješavanje. Svaka je slagalica jedinstvena što igru ​​čini još uzbudljivijom.

Preuzmite Svjedoka

 

Načelo Talos

Ova će igra definitivno oduševiti igrače jer je slučajno jedna s izvrsnom grafikom. Igrač je u potpuno drugom svijetu gdje mu njegov tvorac govori, a svijet je ispunjen drevnim ruševinama zajedno s naprednom tehnologijom. Morate riješiti niz složenih zagonetki. To je priča o civilizaciji, čovječanstvu i tehnologiji. Izbori koje donosite imaju različite posljedice i vaš tvorac koji vam je zabranio odlazak u određeni toranj uvijek vas ima na oku.

Preuzmite Talos princip

Kameleonski trk

Sljedeća na listi najboljih najboljih igara za iPhone X je Chameleon Run. Ovo je igra automatskog trčanja koja omogućava igraču da se prebacuje, skače i trči kroz različite razine. Igrači trebaju uskladiti svoju boju s bojom tla dok skačete s platforme na platformu. Kontrole su prilično jednostavne sa samo dva gumba za igranje. Postoji šarolika grafika koja dodaje vizualnu privlačnost igre, a igra se besprijekorno izvodi dok radi na vašem iPhoneu X.

Preuzmite Chameleon Run

Altova pustolovina

Ovo je snowboard putovanje gdje Alto i njegovi prijatelji odlaze u planinsku avanturu kroz šume, sela, divljinu i napuštene ruševine. Postoje različiti vremenski učinci kao što su magla, mećava, grmljavina i čak zvijezde padalice. Štoviše, postoji više od 180 ciljeva koje morate ispuniti. Sučelje igre je minimalističko i to je ono što će vas privlačiti na ekranu.

Preuzmite Alto's Adventure

Splitter Critters

Ovo je još jedna zanimljiva puzzle igra u kojoj potezom prsta razdvajate zaslon igre, a zatim spajate slagalicu tako da slatki crnasti likovi mogu doći do svog svemirskog broda. Postoje AR načini koji projiciraju zaslon za reprodukciju na površinu vašeg doma. To čini igru ​​zabavnom i uzbudljivom za igranje. Postoje različiti svjetovi koje možete istražiti, a svaki svijet ima drugačiji uronjiv niz zvukova. Stavite slušalice da biste uživali u ovoj igri. Njegova ljupkost i lakoća igranja igre ono je što Splitter Critters čini jednom od najboljih igara za iPhone X.

Preuzmite Splitter Critters

Oceanhorn

Iznenada se probudiš i utvrdiš da ti je otac nestao. Ostavio je pismo za vas. Vodiči su vam ogrlica i stara knjiga. To je avanturistička igra s otokom za istraživanje. Otok je pun zagonetki, opasnosti i čudovišta. Također ćete dobiti priliku naučiti magiju i otkriti blaga koja vam pomažu u izvršavanju potrage u kojoj se nalazite. Također, putujete kako biste razotkrili tajne Kraljevstva Arcadia. To nije sve - morate se pobrinuti za morskog čudovišta - Oceanhorn. Borba mačevima, magija, drevne relikvije, blago i još mnogo toga. Oceanhorn je cjelovit paket koji će igrači voljeti istražiti.

Preuzmite Oceanhorn

Warhammer 40.000: Freeblade

U ovoj igri igrate ulogu mladog viteza koji se udružio s svemirskim marincima Dark Angels kako bi se osvetio. Patrolirate svijetom Tarnisa, a streljanje je ono u čemu ste vješti. Uz to, probijate svjetove kroz ratne strojeve kojima zapovijedate. Od topova do toplotnih eksplozija, bilo kojom snagom možete uništiti ono što se pojavi između vaše osvete. Grafika igre nije ništa poput onoga što ste prije vidjeli - kristalno jasna slika. Možete dizajnirati kako vaš Freeblade izgleda, pa čak i iskovati i opremiti različito super moćno oružje.

Preuzmite Warhammer 40,000: Freeblade

Moderna borbena verzija

Kao i Warhammer, ovo je također igra pucanja, ali ovdje igrate agenta. Postoji 12 različitih agenata iz kojih možete izabrati. Morate kontrolirati ratno polje sa svojim timom nakon što saznate vrstu agenta kojeg ste odabrali za igranje igre. Agent može biti prikriveni atentator ili podržavajući branitelj, ovisno o vrsti koju ste odabrali. Postoji 5 različitih mapa na kojima se možete boriti, napredovati i zaraditi bodove. Kvaliteta grafike ove igre jednaka je onoj koja se nudi na konzolama.

Preuzmite Modern Combat Versus

Ovo su neke od najboljih igara za iPhone X u kojima možete uživati ​​!!

Pročitajte također- Kako koristiti Apple Pay na iPhoneu X

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found