Vodiči

Kako riješiti probleme s performansama LG V20

LG je vodeća tvrtka za pametne telefone sa sjedištem u Južnoj Koreji koja je svojim brzim razvojem i napretkom u pametnoj i elektroničkoj niši pokrenula svijet. Poznat je širom svijeta po tome što je gradio i lansirao najpametnije i najinovativnije dizajne u industriji pametnih telefona. Nedavno je lansirao LG V20. Sa svojim impresivnim značajkama, uključujući 5,7-inčni zaslon. Međutim, korisnici bi se mogli susresti s određenim problemima s performansama LG V20. Neki su se žalili na probleme s kašnjenjem LG V20 i činjenicu da im se LG V20 zamrzava, dok su drugi izvijestili o problemima s padom i smrzavanjem LG V20 i sporim performansama LG V20.

Od lansiranja telefona, korisnici su se stalno žalili da s vremena na vrijeme ima problema s padom i smrzavanjem. Prema programerima pametnog telefona LG V20, ovi su se problemi susreli zbog OS Android 7.0 Nougat. LG V20 ima unaprijed instalirani OS Android 7.0 Nougat koji se ne može nadograditi na Android Marshmallow ili bilo koju drugu stariju verziju Android OS-a. Međutim, moglo bi postojati nekoliko drugih razloga za stalne probleme s performansama LG V20. Mnogi novi korisnici pametnog telefona LG V20 ukorijenili su ili instalirali prilagođeni Mod ili ROM. Ova ažuriranja mogu usporiti pametni telefon, a baterija se također počinje brzo trošiti s dodatnim greškama i zakašnjenjima.

Ako ste se i vi suočavali s problemima, uključujući probleme s kašnjenjem LG V20, zamrzavanje LG V20, pad i zamrzavanje LG V20, zaostajanje padova LG V20, spore performanse LG V20 i još mnogo toga; možete slijediti ovdje navedena rješenja.

Također pogledajte: Kako riješiti probleme s Wi-Fi-jem LG V20

Potencijalni popravci za probleme performansi LG V20

Ako ste se suočili s bilo kojim problemom u radu sa svojim pametnim telefonom LG V20, možete ih pokušati riješiti samostalno tako što ćete učiniti sljedeće:

Ponovo pokrenite svoj LG V20 pametni telefon

Svi pametni telefoni nisu dizajnirani da u svakom trenutku funkcioniraju na optimiziran način. Stoga bi i ovo mogao biti jedan od razloga vaših problema s kašnjenjem LG V20 ili zamrzavanja LG V20. Vaš pametni telefon LG V20 možda istodobno pokreće nekoliko aplikacija uz upotrebu velike količine RAM-a. To rezultira malom brzinom telefona koja se naziva LG V20 sporim performansama.

LG i Android stručnjaci sugeriraju da biste trebali pokušati ponovno pokrenuti ili ponovo pokrenuti svoj LG V20 pametni telefon barem jednom ili dva puta tjedno kako biste osigurali normalno funkcioniranje uređaja. Kada to učinite, zatvorit će se sve aplikacije koje uzrokuju zaostajanje ili usporene performanse, a pokrenute su u pozadini telefona. Ovo bi moglo riješiti problem pada i zamrzavanja vašeg LG V20.

Onemogućavanje Bloatware aplikacija

Ako ste svoj pametni telefon LG V20 kupili od mrežnih operatora kao što su Verizon, At & t, T-Mobile, Sprint itd., Velike su šanse da će vaš pametni telefon biti opremljen neželjenim aplikacijama koje nude ovi mrežni operateri. To su poznate kao bloatware aplikacije i one mogu u većoj mjeri ometati rad vašeg pametnog telefona. Stoga, ako želite riješiti probleme s performansama LG V20, trebali biste onemogućiti ove aplikacije.

Iskoristite alternativni pokretač

Još jedan način da riješite probleme s padom i smrzavanjem vašeg LG V20 mogao bi biti instaliranje pokretačkog programa treće strane na vaš pametni telefon. Na Trgovini Google Play možete pronaći nekoliko pokretača, od kojih su neki čak dostupni i besplatno. Na primjer, najpoželjniji pokretač za pametni telefon LG V20 mogao bi biti Nova Launcher i Google Now Launcher koji imaju nekoliko značajki koje bi mogle riješiti probleme s performansama LG V20.

Isključivanje animacija

Još jedno rješenje za otklanjanje padova i smrzavanja LG V20 i problema sa sporim performansama LG V20 moglo bi biti isključivanje animacija na pametnom telefonu LG V20. Za to morate omogućiti opcije za programere na pametnom telefonu LG V20. Da biste to učinili, trebali biste otići u Postavke, zatim O telefonu / uređaju, zatim prijeći na Informacije o softveru, a zatim dodirnuti Build Numbers 7 puta, a nakon toga bi se pojavila poruka "Sada ste programer".

Nakon što na svom pametnom telefonu LG V20 imate opciju za programere, pomaknite se prema dolje i idite na opcije: Windows animacija, skala trajanja Animatora i Transition animacija. Sve što biste trebali učiniti je postaviti svaku od njih na nulu.

Poništite telefon

Ako ste isprobali sve, a i dalje imate problema s performansama LG V20, tada je zadnja i najbolja alternativa vraćanje na tvorničke postavke podataka. Na taj ćete način izbrisati sve sa svog pametnog telefona LG V20, uključujući sve aplikacije, slike, poruke, kontakte, dokumente, videozapise i nekoliko drugih podataka. Tvrdim resetiranjem možete vratiti pametni telefon LG V20 u prvobitno stanje.

Prije tvorničkog resetiranja neophodno je stvoriti sigurnosnu kopiju svih važnih podataka vašeg pametnog telefona. To će zaštititi sve vaše vitalne dokumente i podatke. Tvrdim resetiranjem na pametnom telefonu LG V20 u osnovi vratite telefon u prvobitno stanje. Na taj ćete način s lakoćom riješiti sve probleme s performansama LG V20, uključujući probleme s kašnjenjem LG V20, zamrzavanje LG V20, pad i zamrzavanje LG V20, zaostajanje padova LG V20, spore performanse LG V20.

Također pogledajte: Zaslon LG V10 ne radi nakon poziva - Kako to popraviti

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found