Vodiči

Kako riješiti problem sa Samsung Galaxy S7 Wi-Fi

Wi-Fi se često može pretvoriti u problem za pametne telefone. Ako se za povezivanje oslanjate na Wi-Fi, mnoštvo aplikacija na vašem pametnom telefonu zastaje. Nećete moći pravodobno ažurirati aplikacije, a ako ste zagriženi društveni mrežni sustav, gubite i to.

Neki od najčešćih problema vezanih uz Wi-Fi jesu da se korisnici uopće ne mogu povezati s Wi-Fi-jem ili je Wi-Fi veza povremena ili Wi-Fi ne radi iako je veza uspješno uspostavljena. Navodno se u Samsung Galaxy S7 također nalazi greška koja može prouzročiti problem s Wi-Fi mrežom. Razgovarat ćemo o rješenju za sve to. Pogledajmo dakle rješenja kako riješiti problem Wi-Fi-ja Samsung Galaxy S7.

Također pogledajte: Kako riješiti problem sa sporim punjenjem Samsung Galaxy S7

Načini za rješavanje problema s Wi-Fi-jem Samsung Galaxy S7:

Zaobilazna rješenja za Wi-Fi Bug

Za početak bug Wi-Fi-ja uzrokuje probleme poput Gmail-a koji se ne sinkronizira, a ako se sinkronizira, učinit će to neko vrijeme i ponovno prestati. Neki također kažu da zbog programske pogreške Wi-Fi radi sporije nego inače ili veza neprestano pada.

  • Prebacite Wi-Fi vezu da biste je ponovno uspostavili. Isključite ga, pričekajte nekoliko sekundi, a zatim ga ponovno uključite. Ovo je privremeno rješenje, ali funkcionira većinu vremena.
  • Ponovno pokrenite telefon ako prebacivanje Wi-Fi veze ne pomaže.
  • Isključite Bluetooth jer se vjeruje da bi greška mogla biti pokrenuta kad se Bluetooth koristi.
  • Isključite usluge lokacije i provjerite nastavlja li problem i dalje.
  • Obavezno ažurirajte telefon jer ažuriranja pomažu u rješavanju poznatih programskih pogrešaka i problema.

Rješenje 1: Uključite način rada u zrakoplovu

Prvo što treba pokušati riješiti problem s Wi-Fi-jem je uključivanje načina rada u zrakoplovu, a zatim ga isključivanje. Ovo je vrlo korisno u rješavanju problema s Wi-Fi mrežom. Međutim, to je obično privremeno rješenje i problem se može ponoviti. Način rada u zrakoplovu možete pristupiti povlačenjem zaslona obavijesti.

www.androidcentral.com

Rješenje 2: Uključite Wi-Fi

Još jedno rješenje koje brzo može riješiti probleme s Wi-Fi mrežom za vaš S7 je isključivanje Wi-Fija, pričekanje nekoliko sekundi i ponovno uključivanje. Da biste to učinili, idite na postavke telefona i potražite Wi-Fi ili pristupite Wi-Fi-ju sa zaslona obavijesti telefona.

3. rješenje: Ponovo pokrenite telefon

Ponovno pokretanje telefona rješava mnoge probleme. Ako bilo koja aplikacija ne radi ispravno, tada se uređaji, kad se uređaj ponovo pokrene, također ponovno pokreću i rade bolje. Zato ponovo pokrenite Samsung Galaxy S7 da biste riješili problem s Wi-Fi mrežom.

4. rješenje: Ponovo pokrenite modem

Spora Wi-Fi veza može nastati zbog problema s modemom. Ponovo pokrenite modem, posebno ako su svi uređaji povezani s modemom spore veze.

5. rješenje: Zaboravite Wi-Fi mrežu

Uvijek pomogne kad ponovno uspostavite vezu. Zaboravite svoju mrežu, a zatim se ponovno povežite. Da biste to učinili, morate otići u postavke telefona, a zatim dodirnuti Wi-Fi. Sada odaberite svoju mrežu i dodirnite zaboraviti. Nakon što dovršite ove korake, ponovo pokrenite telefon, a zatim ponovno uspostavite Wi-Fi vezu. Idite na Postavke, a zatim Wi-Fi i odaberite svoju mrežu. Dodirnite povezivanje i unesite Wi-Fi lozinku.

unutar-galaxy.blogspot.com

Rješenje 6: Izbrišite predmemoriju telefona

Ako je predmemorija sustava oštećena, to počinje utjecati na rad telefona. Zbog toga je idealno dopustiti sustavu da izgradi novi skup datoteka i izbriše stare. To vam može pomoći u uspostavljanju jake Wi-Fi veze. Da biste izbrisali datoteke predmemorije, slijedite ove korake:

  • Isključite svoj Samsung Galaxy S7
  • Pritisnite i držite istovremeno tipke za pojačavanje, napajanje i početnu tipku.
  • Kada se pojavi logotip Androida, možete otpustiti gumb za uključivanje, ali i dalje držite tipku za početno i stišavanje dok se telefon u potpunosti ne pokrene.
  • Kad se prikažu mogućnosti, gumbom za glasnoću označite opciju Wipe cache partition (brisanje predmemorije) i gumbom za uključivanje odaberite je.
  • Kada se telefon treba ponovno pokrenuti, upotrijebite tipku za smanjivanje glasnoće da biste odabrali da, a tipku za napajanje da biste dovršili naredbu.

Sada će se vaš telefon ponovo pokrenuti i sva će se predmemorija očistiti. To daje sustavu stvaranje novih datoteka. Provjerite je li riješen problem s Wi-Fi mrežom s kojim ste se suočavali.

Ako se problem nastavi, odnesite telefon u trgovinu Samsung ili kod svog mobilnog operatera. Ako je vaš telefon u jamstvu, možda ćete ga čak i moći zamijeniti ako se problem ne može riješiti.

Također možete pročitati: Kako popraviti Samsung Galaxy S7 koji nije registriran na mreži

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found