Vodiči

Kako popraviti kôd pogreške Samsung Galaxy S5 34

S5 kôd pogreške 34 vrlo je česta pogreška. Samsung je zarobio svijet mobilnih uređaja izmišljajući nove uređaje jedan za drugim i nepotrebno je reći da su svi njihovi uređaji prepuni sjajnih značajki. Hardverske specifikacije privlače ljubitelje telefona na Samsung uređaje i zato mnogi korisnici prelaze na Samsung. Samsung Galaxy S5 jedan je od najboljih uređaja koje je Samsung lansirao, a također je prepun mnogih značajki.

Šifra pogreške Samsung Galaxy S5 34

Također pogledajte- Kako riješiti problem s mikrofonom i Bluetoothom na Galaxy S5

Međutim, neki korisnici Samsung Galaxy S5 nailaze na neke probleme. Samsung Galaxy S5 Error Code 34 jedan je od njih. Veliki broj vlasnika Galaxyja S5 susreće se s ovim problemom, što druge ljude tjera na razmišljanje prije kupnje ove slušalice. Ova se pogreška uglavnom događa kada korisnici pokušavaju poslati tekstualne poruke. Telefon odgađa slanje SMS-a, a ponekad korisnici uopće ne mogu poslati tekstualne poruke čak i nakon nekoliko pokušaja, ali poruke je u mogućnosti primiti. Evo potencijalnih rješenja za problem.

Potencijalni popravci za kôd pogreške Samsung Galaxy S5 34

Moglo bi biti nekoliko razloga za izdanje koda pogreške Samsung Galaxy S5 34. To može biti zbog promjene prebivališta ili problema sa signalom. Slijedite korake u nastavku:

 • Ono što biste trebali prvo pokušati riješiti problem je ažuriranje vašeg PRL profila. Značenje PRL-a je Popis preferiranog roaminga.
 • Također, pokušajte ažurirati svoj profil. Za to isključite Galaxy S5, izvadite SIM karticu i SD karticu ako upotrebljavate i ostavite telefon u ovom stanju 5 minuta. Sada vratite sve i uključite telefon. Zatim idite na Postavke> O telefonu> Ažuriraj profil, a zatim provjerite.

www.youtube.com

 • Možda ćete trebati izvršiti i glavno resetiranje kako biste riješili ovaj problem. Ali svakako prvo napravite sigurnosnu kopiju jer će izbrisati sve vaše podatke s uređaja.

Nakon što završite s sigurnosnim kopiranjem, nastavite s postupkom vraćanja na tvorničke postavke, evo kako to izvesti na vašem Galaxy S5.

 • Prvo isključite uređaj.
 • Zatim pritisnite i držite tipku Početna, napajanje i pojačavanje zvuka nekoliko sekundi dok se na zaslonu ne pojavi Android logotip.
 • Zatim otpustite tipke. Upotrijebite tipku za smanjivanje glasnoće za isticanje bilo koje opcije i tipku za uključivanje / isključivanje da biste je potvrdili. Dakle, označite opciju vraćanja na tvorničke postavke i potvrdite je pomoću gumba za napajanje.
 • Zatim odaberite "izbriši sve korisničke podatke" i potvrdite ga.
 • Pričekajte nekoliko sekundi da vidite opciju "ponovno pokreni sustav sada" i odaberite je. Tada će se telefon ponovo pokrenuti i ponovno ga morate postaviti od nule.

Tajni kodovi Galaxy S5 za Master resetiranje i još mnogo toga

Ako niti jedan od njih ne uspije za vas, obratite se korisničkoj podršci, oni će vam pomoći riješiti problem koda pogreške Samsung Galaxy S5 34.

Rješenje 2

Da biste riješili ovaj problem, možete napraviti sigurnosnu kopiju i vratiti mapu EFS. Većina ljudi je zanemarila ovo jednostavno rješenje, iako je mnogima djelovalo.

Iako mnogi korisnici ne znaju za ovu mapu EFS, ona sadrži neke korisne informacije poput IMEI broja, a kada se telefon ažurira prilagođenim ROM-om ili beta softverom, mapa EFS se briše, što rezultira mrežnom vezom. To je razlog zašto je sigurnosno kopiranje ili vraćanje ove mape EFS važno. Međutim, vidjelo se da su se neki korisnici uspjeli riješiti problema s kodom pogreške 34 Samsung Galaxy S5 samo izvedbom ovih koraka. Evo kako napraviti sigurnosnu kopiju i vratiti mapu EFS na vašem Galaxy S5 uređaju.

 • Prvo preuzmite aplikaciju pod nazivom „EFS Pro“. No prije toga osigurajte da je vaš telefon ukorijenjen, inače ovaj alat neće raditi na uređaju.
 • Sljedeće preuzmite Microsoft.NET Framework 4.0 na svoje računalo kako bi aplikacija EFS Pro radila na računalu. Nakon preuzimanja, otpakirajte datoteku i instalirajte je na računalo.
 • Povežite svoj uređaj s računalom, a zatim pomoću USB kabela. Pokrenite EFS Pro i slijedite upute na zaslonu za sigurnosno kopiranje i vraćanje mape EFS. To je to i postupak je završen.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found