Vodiči

Kako popraviti da zaslon osjetljiv na dodir Samsung Galaxy S5 ne radi

Neodgovarajući zaslon osjetljiv na dodir vrlo je čest problem na pametnim telefonima koji dolaze s dodirnim zaslonom. Unutarnji zaslon Samsung Galaxy S5 Ne radi među najčešćim je problemima i većina vlasnika ovog telefona ima ovaj problem. Ovdje ću spomenuti neke popravke za ovaj problem i možete ih slijediti jedan po jedan da biste riješili problem.

Da biste popravili zaslon osjetljiv na dodir koji ne radi na iPhoneu 6 ili kako biste riješili druge probleme na Galaxy S5, pogledajte naše ostale postove. Korisnici drugih pametnih telefona poput Moto X, Moto G, LG G3, Galaxy S3 i drugih također mogu pronaći mnoštvo korisnih vodiča.

Samsung Galaxy S5 zaslon osjetljiv na dodir ne radi

Vidi također: Kako popraviti Galaxy S5 zaglavljen na Android logotipu

Moguća rješenja za zaslon osjetljiv na dodir Samsung Galaxy S5 ne radi

> Držite tipku za uključivanje / isključivanje nekoliko sekundi dok telefon ne zavibrira i ne isključi. Ovaj jednostavan korak često rješava problem jer vaš uređaj ponekad treba osvježiti.

> Samsung Galaxy S5 vodootporan je, ali zaslon ovog telefona ne radi pod vodom. Ako je zaslon mokar ili na njemu ima malo vlage, neće raditi ispravno. Koristite suhu krpu i očistite zaslon.

> Ako upotrebljavate zaštitnik zaslona ili futrolu, oni mogu uzrokovati problem. Uklonite kućište ili zaštitnik zaslona.

> Ponekad se problem može pojaviti zbog prašine. Pazite da na dodirnom zaslonu nema prašine ili nečistoće čisteći ga krpom od mikro vlakana.

> Isključite svoj Galaxy S5 i izvadite Sim i Memorijsku karticu, ponovno ih umetnite nakon nekoliko sekundi. Sada uključite telefon i provjerite hoće li se što promijeniti.

> Možete izvršiti soft resetiranje uklanjanjem baterije na 30 sekundi. Uklonit će privremene datoteke koje mogu uzrokovati problem s zaslonom osjetljivim na dodir. Za nežno resetiranje izvadite bateriju iz telefona i ponovno je umetnite nakon 30 sekundi. Pritisnite tipku za uključivanje / isključivanje, a zatim je držite da biste uključili telefon. Sada testirajte je li problem riješen.

> Ako sve ostalo ne uspije riješiti problem, pokušajte izvršiti hard reset. Uklonit će sve s vašeg Galaxyja S5 i vratit će postavke na tvorničke postavke. Evo koraka za hard reset:

  • Pritisnite tipke za pojačavanje, napajanje i početnu tipku zajedno i držite dok ne vidite Galaxy zaslon.
  • Sada ostavite gumb za uključivanje, ali držite ostala dva gumba.
  • Otpustite dvije tipke kad vidite zaslon za oporavak Androida.
  • Pomoću gumba za pojačavanje i smanjenje glasnoće označite opcije, a za odabir gumb za uključivanje / isključivanje.

Ako ste izvršili vraćanje na tvorničke postavke, a problem se i dalje javlja iako niste instalirali nijednu novu aplikaciju, to je problem s hardverom i trebali biste kontaktirati prodavača ili svog mobilnog operatera.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found