Vodiči

Kako popraviti pozadinu uživo koja ne radi na iPhoneu 6s

IPhone 6s nevjerojatan je pametni telefon koji se isporučio s mnoštvom novih značajki i nevjerojatnim iOS-om 9. Kada je njegov dizajn u pitanju, svi znamo kako su lijepi Appleovi telefoni i možemo reći da ovaj izgleda apsolutno prekrasno. S njim možete raditi svakakve stvari i možete računati da ćete uživati ​​na svakom koraku. Iako većinu vremena radi bez problema, neki su korisnici izvijestili o problemu rekavši da "živa pozadina ne radi na iPhoneu 6s". Dobra stvar je što ovaj problem možete riješiti s nekoliko jednostavnih zaobilaznih rješenja. Dakle, bez daljnjeg odlaganja, pogledajmo kako se možete riješiti ove programske pogreške i ponovno pokrenuti svoje žive pozadine.

Također možete pročitati: Kako popraviti da 3D dodir ne radi na iPhoneu 6s

Načini za popravljanje pozadine uživo koja ne radi na iPhoneu 6s

www.iphonehacks.com

Napomena: Imajte na umu da žive pozadine rade samo na zaključanom zaslonu, a ne i na početnom zaslonu, a da biste vidjeli pozadinu kako se kreće, trebate koristiti 3D dodir i malo pritisnuti.

Rješenje br. 1: Obavezno onemogućite "Low Power"

Način rada s niskom potrošnjom energije izuzetno je korisna značajka, a kad je omogućen i ako je baterija ispod 20%, privremeno će smanjiti neke značajke, tako da pozadine uživo neće raditi. Morate biti sigurni da je ovaj način rada onemogućen ako želite da pozadine uživo rade normalno. Idite na Postavke, dodirnite Baterija i provjerite je li aktivirana niska potrošnja (ako je prekidač zelene boje). Samo pomaknite prekidač da biste ga onemogućili.

Rješenje br.2: Ponovo pokrenite iPhone 6s

Ako su pozadine uživo prestale raditi, prvo je ponovno pokrenuti uređaj. Možda je jedan od procesa ili aplikacija koji se izvodi u pozadini uzrokovao problem, a ponovno pokretanje može to popraviti jer će ubiti procese i aplikacije, a oslobodit će i memoriju na vašem pametnom telefonu. Zbog toga je ponovno pokretanje iPhonea navedeno kao jedno od rješenja za sve vrste problema i grešaka koji se mogu pojaviti. Da biste ponovo pokrenuli iPhone, pritisnite i držite tipku za spavanje / buđenje i kad se klizač pojavi na zaslonu, povucite ga da se isključi. Nakon što je telefon isključen, ponovno pritisnite i držite gumb za spavanje / buđenje da biste ponovno uključili uređaj.

Rješenje br.3: Postavite drugu pozadinu uživo

Ovaj je problem mučio dosta korisnika, a mnogi su problem riješili ovim jednostavnim trikom. Ono što trebate je samo postaviti drugu živu pozadinu umjesto trenutne. Da biste to učinili, idite na Postavke, kliknite Pozadina, a zatim dodirnite Odaberi novu pozadinu. Dodirnite "Live" i dodirnite set za promjenu pozadine. Kada to učinite, provjerite radi li živi papir. Ako se dogodi, možete se vratiti i postaviti onaj koji ste koristili prije.

Rješenje br.4: Postavite uobičajenu pozadinu

To je riješilo problem za neke korisnike. Idite na Postavke, dodirnite Pozadina> Odaberite novu pozadinu, a zatim dodirnite Stills. Odaberite jednu od pozadina i dodirnite set. Nakon toga vratite se na Postavke> Pozadina> Odaberite novu pozadinu i dodirnite Uživo. Odaberite željenu pozadinu uživo i dodirnite Postavi. Nadamo se da će pozadina uživo raditi normalno.

Izvor slike: www.theibulletin.com

Također možete pročitati: Kako riješiti probleme s iPhoneom 6S GPS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found